TRIMO, Arhitekturne rešitve d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Prijateljeva cesta 12, 8210 Trebnje

INTERNETNA STRAN: www.trimo-group.com

E-NASLOV: janja.spiler@trimo-group.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: Več kot 500

Opis podjetja

Od ustanovitve leta 1961 do danes se je Trimo uveljavil kot eno vodilnih evropskih podjetij na področju proizvodov in rešitev za ovoj zgradb in modularnih prostorskih rešitev.

Trimo svoje poslovne uspehe gradi na strateških usmeritvah poslovne odličnosti, trajnostnega razvoja, inovativnosti, kakovosti in partnerstva.

Vse od začetka Trimovo zgodbo gradimo v sožitju z družbo in okoljem, ki nas obdaja. Trajnostni razvoj je ključnega pomena za poslovanje Trima ter predstavlja enega od temeljev naše organizacijske kulture in poslanstva. Kot družbeno odgovorno podjetje dajemo prednost okolju in ljudem prijaznim proizvodom, rešitvam ter tehnologijam.

Strokovnost, zanesljivost in usmerjenost v prihodnost so dejavniki, ki so Trimo ponesli po svetu. Danes svoje proizvode in rešitve prodajamo pod lastno blagovno znamko v več kot 60 državah sveta. Vzpostavili smo prodajno mrežo v skoraj 30 državah, naši proizvodni obrati pa se nahajajo v Sloveniji in Srbiji.

Trimov portfelj poslovnih partnerjev vključuje uveljavljena podjetja, kot so Airbus, Heathrow Airport, Nestle, Philips, DHL, Porsche, McLaren, IKEA, Prologis, Mercedes Benz, Coca Cola in številna druga.

Dejstva, ki nas zaznamujejo: Projekti v več kot 100 državah sveta. Več kot 50 milijonov m² proizvedenih fasad in streh v več kot 50. letih. Več kot 500 zaposlenih. Prodajna mreža v skoraj 30 državah sveta.

Glavne dejavnosti podjetja

Trimo je eno vodilnih evropskih podjetij na področju ognjevarnih streh in fasad, modularnih prostorskih rešitev tako doma kot v svetu.

V Trimu ustvarjamo učinkovite, estetske in trajnostne arhitekturne rešitve za ovoj zgradb. Verjamemo v visoko kakovostne, enostavne, funkcionalne, inovativne, estetske in varne rešitve po merah in viziji naših strank.

Trimov produktni portfelj ustvarjanja ter delovanja se je razvijal v skladu s potrebami in željami naših strank, z razvojem trga in najnaprednejših trendov, zato danes obsega širok nabor inovativnih proizvodov in rešitev za ovoj zgradb ter modularnih prostorskih rešitev.

Organizacijska kultura in Trimo vrednote

ODGOVORNOST / ZAUPANJE / ZANESLJIVOST / PARTNERSTVO / INOVATIVNOST / STRAST

 • Odgovorni smo do ljudi, skrbimo zanje in jim nudimo vso podporo.
 • Največ nam pomeni uspeh naših sodelavcev.
 • Gradimo na vključevanju in sodelovanju.
 • Sprejemamo raznolikost.
 • Ponašamo se z visoko kvalificirano in motivirano ekipo z uspehi in dosežki v svetovnem merilu.
 • Modeliramo zdravo, pozitivno in profesionalno komunikacijo v sproščenem delovnem okolju, ki ceni dobro opravljeno delo.
 • Spodbujamo in omogočamo osebni in karierni razvoj.
 • Možnost pridobitve delovnih izkušenj in izjemnega strokovnega znanja našega odličnega tima, ki je usmerjen h kupcem in je lojalen našim izdelkom, storitvam in podjetju.

Vizija in poslanstvo

Vizija: Prva izbira v Evropi na področju estetske dovršenosti, funkcionalnosti, inovativnosti in storitev za naše stranke.

Poslanstvo: Zagotavljanje arhitekturnih fasadnih rešitev, ki jih cenijo arhitekti in projektanti, ki so edinstvene, inovativne in prilagodljive potrebam strank, ki združujejo estetiko z visoko funkcionalnostjo in jih nadgrajuje izjemna skrb za uporabnike.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od sodelavcev pričakujemo proaktivnost, zavzetost, medsebojno sodelovanje in prevzemanje odgovornosti za opravljeno delo.

V Trimu zagotavljamo okolje, ki spodbuja posameznikove potenciale, razvijamo kompetence ter ustvarjamo pozitivno in prijetno ozračje, kar prispeva k inovativnosti, zadovoljstvu pri delu in zadovoljstvu zaposlenih.

Z odkrivanjem potenciala in talenta sodelavcev začrtamo možne karierne poti, opredelimo potrebe po izobraževanju in usposabljanju ter preudarno usmerjamo razvoj zaposlenih.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Odlično karierno priložnost v perspektivnem mednarodnem podjetju.

Kategorije:
 • Delodajalci
 • IT, računalništvo
 • Proizvodnja, industrija
 • Strojništvo in metalurgija
 • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov