TRIMO, Arhitekturne rešitve d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Prijateljeva cesta 12, 8210 Trebnje

INTERNETNA STRAN: www.trimo-group.com

E-NASLOV: career@trimo-group.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 460

Opis podjetja

Od ustanovitve leta 1961 do danes se je Trimo uveljavil kot eno vodilnih evropskih podjetij na področju proizvodov in rešitev za ovoj zgradb in modularnih prostorskih rešitev.

Trimo svoje poslovne uspehe gradi na strateških usmeritvah poslovne odličnosti, trajnostnega razvoja, inovativnosti, kakovosti in partnerstva.

Vse od začetka Trimovo zgodbo gradimo v sožitju z družbo in okoljem, ki nas obdaja. Trajnostni razvoj je ključnega pomena za poslovanje Trima ter predstavlja enega od temeljev naše organizacijske kulture in poslanstva. Kot družbeno odgovorno podjetje dajemo prednost okolju in ljudem prijaznim proizvodom, rešitvam ter tehnologijam.

Strokovnost, zanesljivost in usmerjenost v prihodnost so dejavniki, ki so Trimo ponesli po svetu. Danes svoje proizvode in rešitve prodajamo pod lastno blagovno znamko v več kot 60 državah sveta. Vzpostavili smo prodajno mrežo v skoraj 30 državah, naši proizvodni obrati pa se nahajajo v Sloveniji in Srbiji.

Trimov portfolio poslovnih partnerjev vključuje uveljavljena podjetja, kot so Airbus, Heathrow Airport, Nestle, Philips, DHL, Porsche, IKEA, Prologis, Mercedes Benz, Coca Cola in številna druga.

Dejstva, ki nas zaznamujejo: Projekti v več kot 100 državah sveta. Več kot 50 milijonov m² proizvedenih fasad in streh v več kot 50. letih. Več kot 500 zaposlenih. Prodajna mreža v skoraj 30 državah sveta.

Glavne dejavnosti podjetja

Trimo je eno vodilnih evropskih podjetij na področju streh in fasad in modularnih prostorskih rešitev. Ustvarjamo učinkovite, estetske in trajnostne arhitekturne rešitve za ovoj zgrad. Verjamemo v visoko kakovostne, enostavne in varne rešitve po meri naših strank.

Trimov produktni portfelj se je razvijal v skladu s potrebami kupcev, razvojem trga in trendov, zato danes obsega širok nabor inovativnih proizvodov in rešitev za ovoj zgradb in modularnih prostorskih rešitev.

Potrfelj proizvodov in rešitev vključuje:

 • vrhunski prefabriciran arhitekturni stenski sistem Qbiss One
 • visokokakovostne ognjevarne strehe in fasade Trimoterm
 • unikatna tehnologija za površinsko obdelavo fasadnih površin
 • Trimo modularne prostorske rešitve

Rešitve Edinstvene, funkcionalne in trajne rešitve. Lastnosti Vrhunske tehnične lastnosti. Kakovost Visoka kakovost, dokazana s certifikati. Čas Skrajšan čas izvedbe projekta. Izolativnost Odlične ognjevarne, zvočne in toplotno izolativne lastnosti. Izgled Dovršen izgled s širokim naborom barv in oblik.

Organizacijska kultura in klima

TRIMOVE VREDNOTE

 • Odgovornost.
 • Zaupanje.
 • Partnerstvo.
 • Zanesljivost.
 • Inovativnost.
 • Strast.

Vizija in cilji

Postali bomo prva izbira v Evropi na področju estetske dovršenosti, funkcionalnosti, inovativnosti in storitev za naše stranke.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Trimo ekipa je proaktivna, zavzeta in prevzema odgovornost za opravljeno delo. V Trimu zagotavljamo okolje, ki spodbuja posameznikove potenciale, razvijamo kompetence ter ustvarjamo pozitivno in prijetno ozračje, kar prispeva k inovativnosti, uživanju pri delu in zadovoljstvu zaposlenih. Spoštujemo pozitiven prispevek vsakega posameznika. Z odkrivanjem individualnih potencialov sodelavcev začrtamo možne karierne poti, opredelimo potrebe po izobraževanju in usposabljanju ter preudarno usmerjamo razvoj zaposlenih. V Trimovi ekipi ima vsak svojo vlogo in napreduje v skladu s svojimi talenti, rezultati ter lastnimi kariernimi prizadevanji.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Stimulativno okolje in karierne priložnosti v perspektivnem mednarodnem podjetju.

Kategorije:
 • IT, računalništvo
 • Proizvodnja, industrija
 • Strojništvo in metalurgija
 • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov