TRIMO, inženiring in proizvodnja montažnih objektov,d.d.

NASLOV PODJETJA: Prijateljeva cesta 12,8210 Trebnje

INTERNETNA STRAN: www.trimo.si

E-NASLOV: 360

ŠTEVILO ZAPOSLENIH:

OPIS PODJETJA

Trimo je globalno podjetje, ki je s svojo blagovno znamko uspešno prisotno v 60 državah sveta in trenutno v skupini zaposluje okoli 800 ljudi. V podjetju zagotavljamo originalne in celovite rešitve na področju streh in fasad, jeklenih konstrukcij in modularnih prostorskih rešitev. Celovite rešitve na področju streh in fasad uresničujemo z modularnim fasadnim sistemom Qbiss One, steklenimi fasadami Qbiss Air ter ognjevarnimi strešnimi in fasadnimi paneli Trimoterm
Neposredno je s svojimi podjetji, predstavništvi in agenti prisotno v 25 državah. Proizvodne obrate ima v Sloveniji, Rusiji in Srbiji. V več kot 50 letih poslovanja so prodali več kot 50 mio m2 streh in fasad. Svoje poslovne uspehe gradi na strateških usmeritvah trajnostnega razvoja, poslovne odličnosti, inovativnosti in partnerstva. Med slovenskimi podjetji je Trimo zadnja leta med največjimi izvozniki. Prav tako je pomembna vloga skupine Trimo kot lokalnega delodajalca, ki v občini Trebnje predstavlja okoli 15 odstotkov delovnih mest.

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Trimo je eno vodilnih evropskih podjetij na področju streh in fasad, modularnih prostorskih rešitev ter proizvajalec jeklenih konstrukcij doma in v tujini.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Odgovornost
Prevzemam popolno odgovornost za svoje delo, dejanja, obnašanje in misli. Odgovorno postavljam, sprejemam in izvajam naloge. Odgovornost kažem tudi v odnosu do okolja.

Partnerstvo
S sodelavci in poslovnimi partnerji gradim odnose na dolgi rok. Moja odločitev je biti partner in pomagati v vsaki situaciji. Ta odnos mi daje energijo in moč. Čutim zaupanje in podporo ter ju tudi dajem.

Inovativnost
Kreiram ideje in jih spreminjam v nove proizvode, procese, pristope, modele, storitve, tehnologije. Tako ustvarim novo vrednost za kupca. Za neprestano inoviranje hodim po svetu z odprtimi očmi, se nenehno učim in razvijam.

Strast
Neizmerno si želim. To mi daje energijo, da lahko premikam meje mogočega. Naredim več in boljše za naše kupce in ob tem uživam. Ko delam s strastjo, mi ni nič odveč, s polno zavzetostjo se osredotočim na cilj.

Zanesljivost
Kar se dogovorim, tudi izvedem. Na mojo besedo se sodelavci in poslovni partnerji lahko zanesejo.

Zaupanje
Zaupanje se začne s pozitivno mislijo, ki jo nosim v sebi. Tako lahko najprej zaupam sebi, nato sodelavcem, v uspeh podjetja, v možnost razvoja, da skupaj najdemo dobro rešitev.

VIZIJA IN CILJI

Ustvarjamo učinkovite, trajnostne, estetsko in tehnično dovršene rešitve za ovoj zgradb. Delujemo globalno. Osredotočeni smo na inovacije. Verjamemo v visoko kakovostne, enostavne in varne rešitve po meri naših strank. Gradimo odprta, dolgoročna in dobičkonosna partnerstva, ki temeljijo na uspešnem sodelovanju in vzajemnem zaupanju

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELIMO ZAPOLNITI

Produktni vodja programa, Področni vodje prodaje, QA Manger, Vodja inženiring projektov,

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Odgovorno delo v skladu s strategijo podjetja in zahtevami delovnega mesta.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Razvoj kariere v mednarodnem okolju.

PRIJAVA NA RAZGOVOR


NAZAJ NA VSA PODJETJA

IŠČEMO KANDIDATE S PODROČJA

ikona5
ikona11
ikona12
ikona17

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov