Univerza v Ljubljani Naravoslovnotehniška fakulteta

NASLOV PODJETJA: Aškerčeva cesta 12, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: https://www.ntf.uni-lj.si/

E-NASLOV: tina.premelctf.uni-lj.si (kontaktna oseba)

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS IN GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Naravoslovnotehniška fakulteta deluje na področju naravoslovja, tehnike in umetnosti. Kljub raznolikosti študijskih programov, so skupni imenovalec materiali, saj se ukvarjajo z obdelavo skoraj vseh vrst surovin. Po starosti se lahko pohvalijo z enim od najstarejših študijskih programov Geotehnologija, rudarstvo in okolje, ki je skupaj z Univerzo v Ljubljani lani praznoval 100 let.

 

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Poslanstvo NTF je izvajati kakovostno visokošolsko izobraževanje in znanstveno raziskovanje na vseh, kljub različnosti, kompatibilnih strokah. Strokovna področja skrbijo za razvoj slovenskega gospodarstva, ohranjanje slovenskega naravnega okolja, delujejo v skrbi za dobrobit prebivalcev Slovenije, posledično pa tudi za splošno dobro planeta Zemlje in njenih prebivalcev.

 

KAJ PONUJAMO SVOJIM ŠTUDENTOM

Na Naravoslovnotehniški fakulteti lahko izberete mednarodno primerljive in praktično naravnane študijske programe prve, druge in tretje stopnje študija na področjih geologije, geotehnologije, rudarstva in okolja, materialov in metalurgije, tekstilstva, grafike ter oblikovanja tekstilij in oblačil. Študentje so tekom študija vključeni v različne raziskovalne projekte, terensko in laboratorijsko delo ter sodelovanje z gospodarstvom. Kar nekaj študentov se vsako leto odloči za mednarodno izmenjavo ali prakso. Pohvalijo se lahko z dobrimi zaposlitve možnosti svojih alumnov.

 

SPREMLJAJTE NAS

Kategorije:
  • Izobraževalne ustanove
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov