Union Montage GmbH

NASLOV PODJETJA: Ulica talcev 24, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.union-montage.si

E-NASLOV: nika.jelcic@union-montage.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 2 v Sloveniji

OPIS PODJETJA

S sedežem v Nemčiji Ilmenau / Thüringen delajo naši sodelavci že od leta 2006 na temi “primerna kadrovska storitev”. Osnovna zamisel je začasno delo, prilagojeno duhu časa in stalnim spremembam v zahtevah, ki so nastale zaradi zakonskih sprememb in spremenjenih željah naših sodelavcev, strank in interesentov, ki so pri nas spodbudile ambicije , da ne stojimo na mestu, ampak naše delo na novo spoznavamo in živimo. V uresničitvi teh želja in sodelovanju obeh strani vidimo uspeh našega dela. Zadovoljstvo naših partnerjev je za nas tako dobra reklama kot zagon!

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Kadrovske storitve, ki so prilagojene času so pogoj za optimalne rezultate. Smo profesionalec pri realizaciji projektov različnih strokovnih vej. Naši zelo dobri in kvalificirani delavci (sodelavci) razpolagajo z veliko strokovnega znanja in delajo po vsej Evropi. Stranke v Evropi spoštujejo naš način dela in se redno posložujejo naših uslug.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Sedež v Nemčiji, podružnice Pojskem, Češkem, Madžarski in Sloveniji.

VIZIJA IN CILJI

Naš cilj je stalno prilagajanje pričakovanjem naših strank. Garantiramo, da upravičimo njihove zahteve in pravočasno reagiramo na spremembe na področju zaposlovanja.

DELOVNA MESTA, KATERA ŽELITE ZAPOLNITI

Ključavničar, varilec z veljavnim cetifikatom, električar, vodovodni inštalater, proizvodni delavec, krovec, mizar, CNC operater, kvalificirani delavec za visoke in nizke gradnje, pleskar, tapetnik, polagalec podov, pečar, mehanik za osebna in tovorna vozila, klepar, ličar.

KAJ PRIČAKUJETE OD NOVIH SODELAVCEV?

Dobro znanje nemščine, zaključena formalna izobrazba, večletne izkušnje, samostojno delo po načrtu, veljaven certifikat pri varilcih, fleksibilnost, zanesljivost.

KAJ PONUJATE SVOJIM ZAPOSLENIM

Zaposlitev za polni delovni čas, stimulativno plačilo (cca. 12€ neto + 1,50€ dodatkov), namestitev, sigurno plačilo, vsaka ura je plačana, kontaktna oseba, ki je dosegljiva 24 ur na dan, vaša priložnost za več strokovnega znanja, ki vam pripomore k konkurenčnosti v gospodarstvu.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
  • Strojništvo in metalurgija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov