Univerza v Mariboru Fakulteta za zdravstvene vede

NASLOV PODJETJA: Žitna ulica 15, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.fzv.um.si

E-NASLOV: fzv@um.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 56

Opis podjetja

Fakulteta za zdravstvene vede je tako doma kot tudi v svetu uveljavljena kot odlična izobraževalna in raziskovalna institucija, ki jo odlikujejo številni priznani domači in tuji visokošolski učitelji, raziskovalci, odlični študenti ter diplomanti. Tesno sodeluje in se povezuje z domačimi in številnimi tujimi priznanimi izobraževalnimi ter raziskovalnimi inštitucijami, s čimer omogočamo tako zaposlenim kot študentom neomejene možnosti pridobivanja znanja in izkušenj. Fakulteta je tesno povezana tudi z odličnim kliničnim okoljem doma in v tujini. Študenti tam pridobivajo praktično znanje in izkušnje ob delu z mentorji, priznanimi eksperti in tesnimi sodelavci fakultete, ki študente vodijo v povezovanje teorije in prakse ter v izvajanje varne in učinkovite zdravstvene obravnave pacienta.

Medsebojni partnerski odnosi, spoštovanje, kreativnost, strokovnost in inovativnost na fakulteti podatkih iz analiz fakulteto tudi v letu 2015 uvrščajo med najbolj zaželene visokošolske institucije znotraj Univerze v Mariboru ter med izobraževalne zdravstvene institucije v slovenskem prostoru.

Poudarek študijskih programov je na prepletanju vsebin s področja zdravstvene nege, zdravstvenih ved, medicine, javnega zdravja, bioinformatike ter managementa v zdravstvu in socialnem varstvu.

Naša vizija in cilji

Vizija Univerze v Mariboru Fakultete za zdravstvene vede je postati primerljiva, prepoznavna in zaželena izobraževalna ter znanstvenoraziskovalna institucija v Evropi.

 

Kategorije:
  • Izobraževalne ustanove
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov