Univerza v Novi Gorici

NASLOV PODJETJA: Vipavska cesta 13, Rožna dolina, 5000 Nova Gorica

INTERNETNA STRAN: www.ung.si

E-NASLOV: studentska.pisarna@ung.si (kontaktna oseba)

ŠTEVILO ZAPOSLENIH:

OPIS PODJETJA

Smo študentom prijazna in mednarodno usmerjena univerza z osebnim pristopom in praktično usmerjeni študijski programi, na kateri znanje pridobivate na sodoben način, v majhnih študijskih skupinah in z močno podporo učenja na daljavo. Možnost vključevanja v raziskovanje in študentske projekte že med samim študijem vam daje dodatna znanja in dragocene izkušnje ter omogoča razvoj veščin na tistih študijskih področjih, ki vas še posebej zanimajo. Ker znanje ne pozna meja, smo odprti v svet in svoje študente spodbujamo k mednarodnim izmenjavam z namenom opravljanja tako dela študija kot prakse v tujini.

Ste športnik ali športnica in bi vašo športno kariero želeli združiti s študijem? Preverite naše prilagojene oblike študija za športnike in športnice.

Razvijte svoje nadarjenosti in veščine, pridružite se nam!

Preverite ponudbo naših študijskih programov 1., 2. in 3. stopnje

Prednosti študija

GLAVNA DEJAVNOSTI PODJETJA

Izobraževanje na dodiplomskih programih prve in druge stopnje na:

Izobraževanje na osmih doktorskih študijskih programih Fakultete za podiplomski študij.

NAŠA VIZIJA IN CILJI

Univerza v Novi Gorici (UNG) bo raziskovalna in mednarodno uveljavljena univerza, ki bo z inovativnimi pristopi poučevanja razvijala pedagoško odličnost na sodobnih študijskih programih vseh treh stopenj. Pridobljena znanja in kompetence bodo domačim in tujim študentom zagotavljali visoko stopnjo zaposljivosti.
Svoj moto, ‘z znanjem do zmage‘, bo univerza uveljavljala z zagotavljanjem ustvarjalnega okolja za študente, profesorje in raziskovalce ter s tem omogočala doseganje vrhunskih rezultatov na prodornih znanstvenih, tehnoloških in umetniških področjih.

KAJ PONUJAMO SVOJIM ŠTUDENTOM

Več o prednostih študija na UNG.

Kategorije:
  • Izobraževalne ustanove
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov