Vizija računovodstvo d.d.

NASLOV PODJETJA: Bratislavska cesta 5, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.vizija-racunovodstvo.si

E-NASLOV: tjasa.crnic@vizija-racunovodstvo.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 102

Opis podjetja

Smo vodilno podjetje v Sloveniji na področju računovodskih storitev. Imamo 15 poslovnih enot in več kot 100 redno zaposlenih, kateri stalno izpopolnjujemo svoja znanja na vseh področjih računovodstva, davkov in poslovnega svetovanja. Kvaliteta je naše vodilo, zato zagotavljamo profesionalen pristop in sodelovanje, ki temelji na strokovnosti in zaupanju. Pomembna vrlina naših zaposlenih je tudi prijaznost, zato jih lahko kadarkoli povprašate za nasvet ali mnenje. Računovodsko dejavnost uspešno širimo tudi izven meja Slovenije.

Prejeli smo tudi številna priznanja, ki potrjujejo naše kakovostno delo  (zlata bonitetna odličnost podjetja, 2 krat Zlata nit -dober zaposlovalec, 3 krat Finalist za Naj računovodski servis, 2 krat Družini prijazno podjetje, 1 krat Najboljši zaposlovalec v Srbiji, itd.).

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Delovno mesto SAMOSTOJNI RAČUNOVODJA (m/ž)

Delovno mesto KNJIGOVODJA  (m/ž)

Glavne dejavnosti podjetja

Naše storitve znamo prilagoditi tako velikim, srednjim kot majhnim podjetjem. Specializirani smo tudi za javne zavode, diverzifikacija je naša prednost tako pri poslovanju s strankami kot pri zaposlovanju. Nudimo tudi spletno računovodstvo (Vizija On-line) za mikro in majhna podjetja in samostojne podjetnike. Oddelek VizijePRO pa se osredotoča na postavitev in organizacijo celotnih računovodsko finančnih sistemov v večjih podjetjih.

Ponujamo:

 • Računovodske storitve,
 • davčno in poslovno svetovanje,
 • vse na enem mestu (pomoč pri odprtju podjetja).

Organizacijska kultura in klima

Zavedamo se, da so zaposleni naš najpomembnejši vir uspeha. Zato ustvarjamo delovno okolje, ki zagotavlja dolgoročno zadovoljstvo zaposlenih, dobro počutje in nasploh dviguje kvaliteto življenja. Spodbujamo učenje in ustvarjamo priložnosti za napredovanje. Skupaj z zaposlenimi načrtujemo njihove kariere in pomagamo razvijati njihove talente tako na poslovnem kot tudi osebnostnem področjuSpodbujamo samostojnost pri delu, ob tem pa ima vsak zaposleni na voljo vso strokovno pomoč za najrazličnejša vprašanjaNajbolj pa smo ponosni na sproščeno vzdušje med zaposlenimi. Sproščenost prenašamo tudi v druženja izven podjetja. Skupno organiziramo izlete po Sloveniji in tujini, športna tekmovanja, team buildinge, piknike, bowling, smučanje, carting, rafting…

Naša vizija in cilji

Želimo utrditi položaj vodilne računovodske hiše v državi in hkrati ostati ugleden, strokoven, zanesljiv in prijazen računovodski servis. Na podlagi strokovnosti, z uporabo najsodobnejših informacijskih rešitev in poudarjeno skrbjo za stranke, si želimo izboljšati naše storitve. Z zagotavljanjem prijetnega, sproščenega, profesionalnega in stimulativnega delovnega okolja želimo ostati ugleden delodajalec za najboljše kadre.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Od sodelavcev pričakujemo dobro poznavanje računovodenja. Torej od knjiženja prejetih in izdanih računov, bančnih izpiskov, obračuna DDV, izdelave plač in zaključnih računov. Najbolj cenimo izkušnje z delom v računovodskem servisu. Pričakujemo osnovno računalniško pismenost (Word, Excel, Outlook), komunikativnost in urejenost ter samostojnost pri delu, vztrajnost, vestnost, pripadnost, motiviranost, postavljanje in doseganje lastnih in skupnih ciljev. Poznavanje enega od računovodskih programov je osnova, večih pa prednost.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

 • Ugoden delovni čas od 7 – 15 ter zagotovljeno parkirišče,
 • delo v prijetno urejenem okolju,
 • prijazen in sproščen kolektiv, ki svoje znanje rad deli med sodelavci,
 • veliko samostojnosti in svobode pri delu,
 • dobro in redno plačo,
 • možnost napredovanja in dolgoročno razvijanje kariere,
 • redno izobraževanje na dnevni ravni,
 • bistveni cilj: prilagoditev dela zaposlenim – računovodenje za velika, mala podjetja, klasično računovodenje…

Kategorije:
 • Bančništvo, finance in računovodstvo
 • Delodajalci
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov