VTZ Podjetje za security, inženiring, storitve in trgovino d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Koprska ulica 96, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.vtz.si

E-NASLOV: info@vtz.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 21

Opis podjetja

Podjetje VTZ d.o.o. nudi celostno ponudbo na področju tehničnega varovanja že 25 let. Specializirani smo za varovanje s sistemi tehničnega varovanja. Imamo lasten oddelek za načrtovanje in projektiranje sistemov tehničnega varovanja, lastno proizvodnjo z  razvojem, lastne montažne ekipe in 24-urno servisno službo. Velik poudarek dajemo razvoju naprav za tehnično varovanje, projektantskim rešitvam in brezhibni izvedbi na terenu. Bogate izkušnje pri izvedbi visokotehnoloških tehničnih rešitev na najzahtevnejših objektih nas uvrščajo v sam vrh slovenskih podjetij na področju varnostnih rešitev. Od leta 1997 smo tudi imetnik certifikata za kakovost ISO 9001. Za vas pripravljamo rešitve po meri za sisteme: protivloma, protipožara, videonadzor, pristopne kontrole, omejilnikov, varnostne ograje, zunanje zaščite. Naše reference: Nuklearna elektrarna Krško, objekti Ministrstva za obrambo RS, objekti Vlade RS, TE-TOL Ljubljana, Luka Koper, objekti Ministrstva za zunanje zadeve RS, objekti Ministrstva za notranje zadeve RS, zapori Dob pri Mirni, objekti Ministrstva za pravosodje, objekti Telekoma Slovenije, Vrhovno državno tožilstvo, objekt Ministrstva za finance, objekt Ministrstva za promet, Kulturni in kongresni center Cankarjev dom.

Organizacijska kultura in klima

Sledimo standardu ISO 9001:2008 s poslovnikom kakovosti. Oddelki razvoja, tehnologije, nabave, prodaje, operative in splošnih služb delujejo složno za doseganje zadanih ciljev.

Vaša vizija in cilji

Smo družba za varovanje, ki gleda v prihodnost, ki razume potrebe varnosti sodobnega podjetja in človeka. S strankami gradimo zaupanje in dolgoročno partnerstvo, kar dosegamo s stalnim izobraževanjem, zanesljivostjo in strokovnim delom. Z malimi, a učinkovitimi koraki pridobivamo zaupanje vseh, ki želijo imeti za partnerja podjetje, ki sleherni trenutek skrbi za njihovo varnost in udobje. Velik poudarek zato dajemo razvoju naprav tehničnega varovanja, projektantskim rešitvam in sami izvedbi na terenu.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Sprejemanje odgovornosti, skrb za nemoten potek projektov, samoiniciativnost in angažiranost, delavnost, zanesljivost in urejenost, želja po osebnem razvoju, veselje do dela z ljudmi, sposobnost timskega dela, vozniški izpit B-kategorije, nekaznovanost.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Delo v kreativnem in perspektivnem timu, možnost napredovanja in dodatnega izobraževanja, varno in stabilno delovno okolje, stimulativno nagrajevanje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • IT, računalništvo
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov