WORKFORCE d.o.o. – Študentski servis Mjob

NASLOV PODJETJA: Verovškova 55, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: https://www.mjob.si/

E-NASLOV: info@mjob.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 54

Opis podjetja

Mjob – najboljše mesto za mlade, kjer lahko s pomočjo sodobne digitalne tehnologije hitro in enostavno najdeš najboljši študentski job, si zagotoviš top delovne izkušnje in pleteš nova poznanstva.

Mjob je prvi študentski servis z novo mobilno aplikacijo za študentska dela za dijake in študente!

V Mjob aplikaciji 📱 hitro in enostavno:

💯 najdeš najboljša študentska dela,

✅ se prijaviš na odprta delovna mesta,

📄 naročiš napotnico,

💰 pregleduješ svoje zaslužke,

🔔 nastaviš obveščanje za zanimive oglase,

👤 urejaš nastavitve svojega profila.

Z novo Mjob aplikacijo si vedno na tekočem s svežo ponudbo jobov po celotni Sloveniji, saj smo prisotni kar na 12. lokacijah.

Glavne dejavnosti podjetja

Posredovanje občasnih in začasnih del za dijake in študente.

Organizacijska kultura in klima

Združuje nas ekipa mladih, motiviranih in nadobudnih ljudi z željo, da mladim zagotovimo najboljše delovne izkušnje pred prvo zaposlitvijo in jih po končanem izobraževanju pošljemo na trg dela pripravljene na prave karierne odločitve in poslovne izzive.

Naša vizija in cilji

Z željo, da postanemo najbolj sodoben ponudnik začasnih in občasnih del za dijake in študente, smo prav zanje razvili mobilno aplikacijo Mjob, ki je bila kreirana in testirana s strani mladih ter vsebuje vse, kar potrebuješ za iskanje študentskega job-a na enostaven in hiter način. S pomočjo novih tehnologij želimo optimizirati čas iskanja študentskih del in olajšati sam postopek iskanja del predvsem mlajšim generacijam, ki dnevno uporabljajo pametne naprave. Pri Mjobu se zavedamo vrednosti časa vsakega posameznika, ki ga nameni iskanju dela, zato se trudimo, da našim uporabnikom zagotavljamo najboljšo uporabniško izkušnjo in enostavno pot do dela, ki si ga želi.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Ponudbo prostih del lahko dnevno spremljaš na:

Če pa si naš član, po želji prejemaš tudi personalizirano SMS ali e-mail obveščanje, glede na tvoje zanimanje. Sam si lahko nastaviš katera dela, po kakšnem plačilu in v kateri regiji te zanimajo in nato prejemaš le obveščanje za izbrana dela in ne prejemaš obvestil za dela, ki jih ne želiš opravljati. Kul, ane? 🙂

Kategorije:
  • Pravo in HR, kadri
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov