XAL GmbH

NASLOV PODJETJA: Auer-Welsbach-Gasse 36, A-8055 Graz, Austria

INTERNETNA STRAN: xal.com

E-NASLOV: martina.karch@xal.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1300

Opis podjetja

Strastni smo glede fascinantnega medija svetlobe. XAL se osredotoča na medij v vsej svoji raznolikosti, na optimalno prilagajanje uporabniškim zahtevam in na nenehna prizadevanja, da se premikajo meje tistega, kar je tehnično mogoče. Rezultati so naše estetske in funkcionalno izjemne rešitve za osvetlitev, ki jih lahko popolnoma integriramo v vse vrste notranjih in zunanjih kontekstov. V dinamičnem okolju z najvišjimi zahtevami nudimo potrebno procesno kakovost, prožnost in mednarodnost, da razvijemo trajnostne koncepte, ki presegajo kratkoročne trende. Naši viri na področju raziskav in razvoja omogočajo razvoj inovativnih LED svetilk, tako da smo korak pred našimi konkurenti. Zahvaljujoč naši učinkovitosti pri organizaciji in izjemni interni vertikalni integraciji v predelovalnih dejavnostih smo sposobni ustvariti prilagojene rešitve in posamezne izdelke, ki ustrezajo posebnim potrebam oblikovalcev razsvetljave.

XAL je vodilni proizvajalec visoko kakovostnih svetil in sistemov za razsvetljavo trgovin, pisarn, hotelov in zasebnih stanovanj. Sedež družbe, ustanovljene leta 1989, se nahaja v Grazu v Avstriji, blizu slovenske meje. Strast za svetlobo je XAL prinesel daleč, ne samo tehnično – kot npr. Pionir LED-a, temveč tudi geografsko: danes je XAL globalno podjetje s približno 1.300 zaposlenimi, lastnimi raziskovalnimi, proizvodnimi in prodajnimi mesti na 30 mednarodnih lokacijah in partnerska mreža, ki obsega pet kontinentov. Poleg XAL skupine XAL vkljucujejo tudi blagovne znamke Wever & Ducre (dekorativne razsvetljave), XTEC (visokotehnološke cabinetmaker) in VITEO (premium zunanje pohištvo in dodatki). Dobrodošli v svet XAL.

 Organizacijska kultura in klima

XAL je mlado podjetje, ki se hitro razvija. is a young company that is developing very dynamically. Smo hitri in se hitro odzovemo na spremembe, kar naredi naše delo raznolikejše. Nove izzive vidimo kot priložnosti. This also ensures that our work at XAL is full of variety. We see new challenges as opportunities. Sledimo tehnološkim novostim, ki jih hitro implementiramo na novih izdelkih ali jih integriramo v proizvodni proces. Cilji, ki smo si jih zastavili, so vedno zelo ambiciozni.

 Naša vizija in cilji

Naš cilj je razviti svetlobne rešitve, ki so izjemne glede energetske učinkovitosti, funkcionalnosti in oblikovanja. Za to so tehnična usposobljenost in inteligentne inovacije enako pomembni kot vrhunsko znanje in izkušnje v proizvodnji in oblikovanju. Te kompetence nam omogočajo fleksibilno odzivanje na zahteve naših kupcev.

Delovna mesta katera želimo zapolniti

Ponujamo delovna mesta na različnih tehničnih in ne-tehničnih področjih: IT, elektronski inženiring, razvoj izdelkov in tehnike, proizvodnja in logistika, načrtovanje proizvodnje, prodaja, tehnična podpora, nabava, vodenje kakovosti, trženje in računovodstvo. Vse trenutno odprte pozicije so na voljo na xal.com/karriere

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Iščemo: komunikativne, odprte ljudi, kateri so navdušeni nad razsvetljavo in jih zanima razvoj inovativnih izdelkov in rešitev za naše stranke. Iščemo zaposlene, ki so pripravljeni prevzeti odgovornost in aktivno prispevati k oblikovanju podjetja, dinamične osebnosti, ki so se pripravljene naučiti novih stvari in so odprte za spremembe. In najpomembnejše: radi imamo zaposlene, ki uživajo v svojem delu.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Delo na visokokakovostnem izdelkih v zelo dinamičnem, mednarodnem timu v delovnem okolju, ki je usmerjeno v oblikovanje, karierne priložnosti, prostor za inovacije in nove ideje, osebni uspeh, pozdrav novim zaposlenim (dan dobrodošlice). Različne koristi, kot je XAL Academy (obsežen program tehničnih in mehkih spretnosti), jedilnico in menze (kosilo je subvencionirano s strani XAL), brezplačno parkirišče, fitnes center,  XAL v gibalni program (fitness tečaji, Pilates, Yoga, Shiatsu, pogovori o zdravstvenih temah, letna kolesarjenja, nordijska hoja, tenis …), dogodki XAL (dan smučanja, velika poletna in božična zabava, udeležba na tekmovanjih …)

Kategorije:
 • Administracija in druga pisarniška dela
 • Bančništvo, finance in računovodstvo
 • Elektrotehnika in elektronika
 • IT, računalništvo
 • Marketing, PR
 • Mediji, kreativa, dizajn
 • Pravo in HR, kadri
 • Proizvodnja, industrija
 • Strojništvo in metalurgija
 • Tehnična dela
 • Transport, nabava, logistika
 • Trgovina
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov