XAL SVETILA d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Nemčavci 75, 9000 Murska Sobota

INTERNETNA STRAN: www.xal.com

E-NASLOV: simona.basa@xal.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 188

Opis podjetja

XAL svetila, proizvodnja d.o.o. je hčerinska družba skupine XAL in se uvrščamo med najbolj inovativna podjetja v svoji branži. Dejavnost družbe je proizvodnja naprav in opreme za razsvetljavo, najpomembnejše skupine izdelkov pa so reflektorji ter površinska in profilna svetila. Svetila in svetlobne sisteme razvijamo sami in jih prek lastne svetovne distribucijske mreže prodajamo v več kot 90 državah. Podjetje XAL Svetila d.o.o. kot najpomembnejše evropsko hčerinsko proizvodno podjetje proizvaja izključno za koncern XAL. Bistveni element za uspeh podjetja je močna internacionalizacija. Družba ima dobro razvito globalno distribucijsko mrežo in je zastopana na treh celinah oziroma v več kot 90 državah. Poslujemo v skladu s standardoma ISO 9001 in ISO 14001. Naše izdelke odlikujeta vrhunska kakovost in nadpovprečna stopnja inovativnosti. XAL ima več kot 50 registriranih patentov in modelov.

Glavne dejavnosti podjetja

Dejavnost družbe je proizvodnja naprav in opreme za razsvetljavo, najpomembnejše
skupine izdelkov pa so reflektorji ter površinska in profilna svetila.

Organizacijska kultura in klima

Osebna zavezanost – motivirano in usposobljeno osebje kot osnova za uspeh Odgovornost, obveznost in strast vsakega zaposlenega so ključni elementi naše korporativne kulture. Stremimo k nenehnemu razvoju nas in našega podjetja – samostojno in v skupini. Prevzemamo odgovornost, delimo znanje in aktivno ustvarjamo svoje delovno okolje.

Odprtost – pogovarjamo se med seboj
Odprta komunikacija ima veliko prednosti: Ustvarja delovno vzdušje, ki omogoča odlične dosežke, pomaga deliti znanje, preprečuje nesporazume in napake ter ponuja različne poglede na določena vprašanja. Da bi lahko uporabili vse te prednosti, komuniciramo med seboj odprto in spoštljivo.

Prilagodljivost – odprti smo in pripravljeni na spremembe
Okolje našega podjetja in podjetje samo se zelo hitro spreminjata. Da bi lahko ostali uspešni tudi v spremenjenih pogojih, moramo te spremembe upoštevati in ponovno uskladiti svoja dejanja. Iz tega razloga nenehno preverjamo naša dejanja in organizacijo ter jo, če je smiselno, hitro in temeljito spreminjamo.

Zanesljivost – držimo svojo obljubo
Naše stranke pričakujejo od podjetja XAL pravočasne in kakovostne popolne storitve. Te so mogoče le, če se na vseh področjih lahko zanesemo na predstavljene informacije in načrte. Upoštevanje danih zavez je zato še posebej pomembno – tudi in predvsem v dinamičnem okolju.

Poslovni uspeh – zagotavlja trajnostno blaginjo in razvoj. Brez poslovnega uspeha nobeno podjetje ne bi moglo biti kos poslovnemu svetu. Zato v skupnem interesu delamo na tem, da bi dosegli dobičke in se izognili nepotrebnim stroškom. Naš gospodarski uspeh nam omogoča obstoj na mednarodni ravni in razvoj podjetja z novimi naložbami.

Odgovornost – ni nam vseeno!
Kot podjetje, ki vključuje vse sodelavke in sodelavce, smo vpleteni v večjo celoto in kot pomemben del podjetja z veseljem sprejmemo odgovornost. Posebno pozornost dajemo varnosti naših izdelkov, usposabljanju mladih ter varnosti okolja in podnebja.

Naša vizija in cilji

Vizija: postati vodilno podjetje na trgu z vidika inovacij, in sicer z uvajanjem posebej hitre tehnologije in posebej kakovostnega ustvarjanja novih izdelkov.Naš cilj je ponuditi rešitve razsvetljave, ki se odlikujejo z visoko uporabnostjo strank. Zato ustvarjamo izdelke, ki so odlični na področju osvetlitve, energetske učinkovitosti, kakovosti, oblike, montaže in vzdrževanja.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Delavec v proizvodnji, delavec za prašno barvanje, lakirec kovinskih izdelkov, vodja skupine – obdelava profilov, skladiščnik, kontrolor, planer, CNC – operater, delavec v mehanski obdelavi, študenstko delo – pomožna dela (pomoč v proizvodnji).

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Možnost takojšnje in dolgoročne zaposlitve v mladem in hitrorastočem podjetju,izobraževanje in možnost strokovnega razvoja, urejene delovne razmere, stimulativni zaslužek.

Kaj pričakujemo od svojih zaposlenim?

Izpolnjevanje formalnih pogojev za zasedbo delovnega mesta, znanje nemškega jezika, samoiniciatvnost, samostojnost, sposobnost in željo po hitrem učenju.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • Delodajalci
  • Elektrotehnika in elektronika
  • Proizvodnja, industrija
  • Tehnična dela
  • Transport, nabava, logistika
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov