RAZSTAVLJAJTE NA KARIERNIH SEJMIH MOJEDELO.COM

PROJEKT KARIERNI SEJEM JE VEČ
KOT LE ZAKLJUČNA SEJEMSKA PRIREDITEV

VEČMESEČNA KOMUNIKACIJA

Na sejemski spletni strani, v sejemskih tiskovi- nah ter oglasih bomo predstavili sodelujoča podjetja in njihove potrebe / namen sodelovanja

PODPORA IN SVETOVANJE

Pri pripravi na prireditev vam bomo z našimi izkušnjami pomagali, da boste pripravili efektiven sejemski nastop in pritegnili prave obiskovalce ter tako dosegli želen rezultat.

USMERJENO POVEZOVANJE

Z vašo ciljno skupino vas bomo aktivno povezali že pred prireditvijo in vam tako zago- tovili čimbolj ustrezne obiskovalce vašega razstavnega prostora.

POIŠČITE NOVE SODELAVCE

Zavedate se, kako pomembni za uspeh podjetja so dobri sodelavci. Na sejmu boste osebno spoznali veliko ustreznih kandidatov, si zgradili dobro bazo potencialnih sodelavcev, izmed katerih boste lahko koga zaposlili takoj, ko se pojavi potreba

SPOZNAJTE KARIERNO USMERJENE POSAMEZNIKE

Izobraževalna podjetja in ponudniki drugih storitev in produktov, predstavite se karierno usmerjenim posameznikom, ki vedo, da bodo zbolj razvitimi veščinami in tehnično podporo postali boljši kandidati za dobra delovna mesta.

GRADITE UGLED DELODAJALCA

Samo s stalno komunikacijo s trgom dela si boste ustvarili sloves dobrega delodajalca in tako pritegnili najboljše kandidate, ko boste morali zaposliti novega sodelavca.

RAZSTAVLJAJTE

SEJEM JE NAMENJEN VSEM, KI SE ZAVEDATE VELIKE POMEMBNOSTI VAŠEGA UGLEDA DELODAJALCA ZA PRIDOBIVANJE NAJBOLJŠIH SODELAVCEV NA KRATEK IN DOLGI ROK. Z NASTOPOM BOSTE DOSEGLI NASLEDNJE CILJE:

1. UTRDITEV PERCEPCIJE O DOBREM DELODAJALCU +
2. IZGRADNJA DOBRE BAZE POTENCIALNIH KANDIDATOV +
3. CILJNA SKUPINA, KI JO BOSTE SPOZNALI: +

Karierni sejem MojeDelo.com Ljubljana 2020