Zavarovalnica Triglav, d.d., Skupina Triglav

NASLOV PODJETJA: Miklošičeva 19, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.triglav.si, www.triglav.eu

E-NASLOV: job@triglav.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 5100+

Opis podjetja

Zavarovalnica Triglav je vodilna in največja slovenska zavarovalnica. Matična družba Skupine Triglav skupaj z odvisnimi in pridruženimi družbami posluje na sedmih trgih in v šestih državah, s čimer je Skupina Triglav vodilna zavarovalno-finančna skupina v regiji Adria in ena vodilnih v jugovzhodni Evropi. Odlikuje jo znanje, izkušnje in odličnost odnosa do strank, zaposlenih, delničarjev in drugih deležnikov. Že od leta 1900 upravičuje zaupanje zavarovancev in z znanjem, izkušnjami ter finančno močjo skrbi za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje.

Glavne dejavnosti podjetja

Ključna stebra poslovanja in glavna strateška dejavnika Zavarovalnice Triglav in Skupine Triglav sta zavarovalništvo in upravljanje premoženja.

Organizacijska kultura in klima

Skupina Triglav uveljavlja prenovljeno organizacijsko kulturo, ki je sodelovalna, agilna in usmerjena tako na sodelavce kot na naše stranke. Stremimo k vse bolj gibki organizacijski strukturi, ki zagotavlja uspešno ravnotežje med stabilnostjo in dinamičnostjo, s čimer znižuje strateška in druga tveganja. Cenimo in spodbujamo sodelovanje in ustvarjalnost, razvoj posameznikov ter vzdrževanje osebne integritete posameznika.

V Zavarovalnici Triglav vsako leto izmerimo organizacijsko klimo. Rezultati merjenja v številkah kažejo, da je klima v organizaciji zelo dobra. Zaposleni pozitivno ocenjujejo zlasti stalnost zaposlitve, svoje vodje, neposredne sodelavce, ugled in uspešnost organizacije, delovni čas in druge pogoje za delo. Glede na rezultate merjenja se zavzemamo za večjo odprtost, več sodelovanja med zaposlenimi v obliki mešanih timov, za več mobilnosti in naklonjenosti spremembam.

Naša vizija in cilji

Skupina Triglav je skozi vizijo, vrednote in strateške cilje začrtala svojo pot v smeri sodobne, inovativne in dinamične zavarovalno-finančne skupine, ki ostaja čvrsto na vodilnem mestu v Sloveniji in širše v regiji. Vizija Skupine Triglav je dinamično razvijanje novih načinov poslovanja, ki so temelj našega odgovornega dolgoročnega razvoja, ter hkrati dobičkonosno in varno poslovanje.

Poslanstvo družbe je: »Ustvarjamo varnejšo prihodnost.« Vrednote odzivnost, enostavnost in zanesljivost izražajo osredotočenost na stranko.

Temelj Skupine Triglav je ekipa prek pet tisoč zaposlenih, ki z zavzetostjo, strokovnostjo in predanostjo uresničuje skupno poslanstvo.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

V Zavarovalnici Triglav, d.d., OE Maribor, iščemo sodelavce na področju prodaje zavarovanj, za opravljanje del in nalog

  • zavarovalnega zastopnika

Zavarovalni zastopniki v Zavarovalnici Triglav predstavljajo največji delež zaposlenih. Delovno področje zastopnikov je široko in obsega: svetovanje strankam glede ustreznega zavarovalnega kritja, seznanjanje strank z novimi zavarovalnimi storitvami, obnavljanje obstoječih zavarovalnih pogodb ter prodajo novih zavarovanj tako obstoječim kot novim strankam. Delo zavarovalnega zastopnika obsega tudi pomoč strankam pri uveljavljanju pravic iz zavarovalne pogodbe, predvsem pri prijavi nastale škode. Bistveni prednosti pri delu zavarovalnega zastopnika sta samostojno razporejanje delovnega časa in izjemno stimulativna plača, odvisna od količine in kakovosti dela.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Od novih sodelavcev pričakujemo, da se bodo izkazali s strokovnostjo, odgovornostjo in proaktivnostjo in da so njihove kompetence usmerjene v sodelovanje in prevzemanje odgovornosti. V ta namen jim posvečamo posebno pozornost že od prvega dne dela v Triglavu s programom uvajalnega mentorstva. Vir našega trajnostnega razvoja so zavzeti in visoko strokovni zaposleni.

Delite z nami svoje znanje, poglede, izkušnje in življenjske zgodbe

ter nas navdušite za našo skupno pot!

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

V Skupini Triglav se zavedamo, da so naši zaposleni temelj uspešnega in dolgoročnega razvoja – zato smo med najbolj zaželenimi delodajalci v regiji.

Našim zaposlenim nudimo:

  • varno zaposlitev,
  • strokovno rast s pridobivanjem znanj in izkušenj,
  • osebnostni in karierni razvoj,
  • stimulativno nagrajevanje,
  • možnost dela v mednarodnem okolju,
  • bogat nabor internih in eksternih izobraževanj.

V okviru programa Triglav.smo izvajamo vrsto dejavnosti za dobro počutje zaposlenih. Spodbujamo jih k udeležbi na rekreativnih in drugih dogodkih, omogočamo jim dopustovanje v počitniških objektih zavarovalnice. Izvajamo tudi redne kolektivne in individualne ukrepe za izboljševanje varnosti in zdravja zaposlenih. V dogodke vključujemo tudi družinske člane zaposlenih, upokojence, organiziramo dogodke in dejavnosti za otroke.

Z vsebinami programa Triglav.smo smo si prislužili evropsko priznanje za dobro prakso na področju varnosti in zdravja pri delu 2014-2015 (Obvladajmo stres za zdrava delovna mesta). Smo imetniki polnega certifikata Družini prijazno podjetje,  v letu 2018 pa smo kot Ugledni delodajalec prejeli dva certifikata, in sicer v kategoriji vseh podjetij in v kategoriji zavarovalnic, kjer smo bili prepoznani kot najbolj ugledni.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Zavarovalništvo, nepremičnine, zastopanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 2. oktobra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov