Zavarovalnica Sava, d. d.

NASLOV PODJETJA: Cankarjeva ulica 3, 2000 Maribor

INTERNETNA STRAN: www.zav-sava.si

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1270

Opis podjetja

Zavarovalnica Sava je nastala leta 2016 z združitvijo Zavarovalnice Maribor, Zavarovalnice Tilia in hrvaških družb Velebit osiguranje ter Velebit životno osiguranje. K združitvi je vsak od nas prispeval najboljše, zato prinašamo vrsto koristnih novosti in ugodnosti za vse: več poslovnih enot, več cenilnih mest po vsej Sloveniji, napredne storitve, ki zavarovancem omogočajo izredno enostavno in uporabniku prijazno poslovanje, še večjo stabilnost in zanesljivost zavarovalne družbe, nove zavarovalne produkte po meri posameznika.
Naše poslanstvo je predana skrb za neprestan napredek in ustvarjanje čim bolj kakovostnega življenja. Le tako lahko naši zaposleni in naši zavarovanci varno razvijajo svoje potenciale. To je mogoče doseči le s strokovnim in predanim odnosom do strank, poslovnih partnerjev in okolja, pri čemer sledimo najvišjim standardom.
Vrednote, ki jih živimo pod sloganom Nikoli sami, spoštujemo na vseh področjih delovanja. Tako v odnosu do zaposlenih, kot tudi navzven, do naših strank in okolja, kjer poslujemo. Te so: spoštljiv, pošten in iskren odnos, strokovnost, etično in pregledno poslovanje, dostopnost in odzivnost, odgovornost.
Zavarovalnica Sava smo ljudje in kot druga največja zavarovalnica v regiji se zavedamo, da je zavarovanje mnogo več kot zavarovalna pogodba. Je odnos, ki ga je potrebno obojestransko spoštovati in negovati, da ta preide v trajno in stabilno partnerstvo, ki zagotavlja občutek varnosti.

Glavne dejavnosti podjetja

Sklepanje premoženjskih, življenjskih in zdravstvenih zavarovanj ter pomožne dejavnosti za zavarovalništvo in pokojninske sklade.

Organizacijska kultura in klima

Z združitvijo štirih zavarovalnic je Zavarovalnica Sava druga največja zavarovalnica v regiji. Zaposlujemo 1270 ljudi v Sloveniji in na Hrvaškem. Ker se zavedamo, da so največji kapital in najboljši ambasadorji podjetja prav zaposleni, si prizadevamo ustvarjati odlične delovne pogoje, dobre medsebojne odnose ter skrbimo za pozitivno organizacijsko klimo in kulturo.

Naša vizija in cilji

Ustvarjamo sodobno, v družbo usmerjeno in trajnostno naravnano zavarovalnico.

Sodobno | V Zavarovalnici Sava postavljamo v središče vseh svojih aktivnosti stranko, za njene potrebe pa razvijamo kakovostne in konkurenčne rešitve. Ponujamo kakovostne storitve in se učinkovito soočamo s tveganji, kar nas uvršča med najbolj zaupanja vredna podjetja v panogi. Kot enotna evropska zavarovalnica imamo pregledno urejen in sodobno organiziran sistem poslovanja, ki zagotavlja visokokakovostne storitve in dolgoročni razvoj.

V družbo usmerjeno | Smo razumevajoč in zaupanja vreden partner. Prisluhnemo posamezniku in se poglobimo v odnos, saj se zavedamo, da so že majhne stvari tiste, po katerih se lahko razlikujemo. Z zagotavljanjem stabilnega in varnega poslovanja, strokovne usposobljenosti naših zaposlenih in s skrbjo za kakovostno življenje posameznikov ter skupnosti, želimo biti stalnica v življenju naših partnerjev, strank in zaposlenih.

Trajnostno naravnano | V Zavarovalnici Sava bomo poskrbeli, da ne boste nikoli sami, saj se z angažiranostjo in trudom vračamo v okolje, kjer poslujemo, ter se s posebnim posluhom posvečamo najbolj ranljivim.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Potrebe se izkazujejo v trženju, aktuarstvu, cenitvah škod in sektorju informacijske tehnologije.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od kandidatov pričakujemo strokovnost, samoiniciativnost, doslednost, fleksibilnost, natančnost in spretnost pri komuniciranju.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Svojim zaposlenim nudimo delo v velikem in uspešnem podjetju, osebno in strokovno rast ter odlične delovne pogoje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Trženje, prodaja, komerciala
  • Zavarovalništvo, nepremičnine, zastopanje
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov