logo-gzdbk

Zavarovalnica Sava, d. d.

NASLOV PODJETJA: /

INTERNETNA STRAN: www.zav-sava.si

E-NASLOV: tatjana.verstovsek@zav-tilia.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1.199 v Sloveniji

Opis podjetja

OD NOVEMBRA SKUPAJ, POD ENIM IMENOM.

Zavarovalnica Maribor, Zavarovalnica Tilia, Velebit osiguranje in Velebit životno osiguranje se jeseni združujemo v novo zavarovalno znamko Zavarovalnica Sava.

Skupaj postajamo prinašalec pozitivnih sprememb na zavarovalniški trg in ustvarjamo digitalno ozaveščeno in trajnostnemu razvoju zavezano družbo. Postajamo druga največja zavarovalnica v regiji in zavedamo se, da je zavarovanje več kot le police in pogodbe. Pri zavarovanju gre za posameznika, okoli katerega je naravnana naša vloga. Česar ne moremo preprečiti, so skrbi zaradi nepredvidljivega življenja, naša vloga pa je, da si te skrbi z vami delimo. Zavarovalnica Sava ustvarja novo podobo zavarovalništva, ki je usmerjena k posamezniku.

Z združitvijo znanja in izkušenj prinašamo vrsto koristnih novosti in ugodnosti: več poslovnih enot, več cenilnih mest po vsej Sloveniji, napredne storitve, ki zavarovancem omogočajo izredno enostavno in uporabniku prijazno poslovanje, še večjo stabilnost in zanesljivost zavarovalne družbe, nove zavarovalne produkte po meri posameznika.

Glavne dejavnosti podjetja

Sklepanje premoženjskih in življenjskih zavarovanj ter pomožne dejavnosti za zavarovalništvo in pokojninske sklade.

Organizacijska kultura in klima

Z združitvijo postaja Zavarovalnica Sava druga največja zavarovalnica v regiji. Zaposlovala bo več kot 1400 ljudi v Sloveniji in na Hrvaškem. Ker se zavedamo, da so največji kapital in najboljši ambasadorji podjetja prav zaposleni, se bomo trudili ustvarjati odlične delovne pogoje, dobre medsebojne odnose ter skrbeti za pozitivno organizacijsko klimo in kulturo.

Vaša vizija in cilji

Zavarovalnica Sava postaja druga največja zavarovalnica v regiji in zavedamo se, da je zavarovanje več kot le police in pogodbe. Pri zavarovanju gre za posameznika, okoli katerega je naravnana naša vloga. Ob finančni stabilnosti, ki jo nudimo našim zavarovancem, ustvarjamo novo, sodobno, digitalno, v družbo usmerjeno in trajnostno naravnano zavarovalno znamko.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

  • Zavarovalni zastopnik
  • Aktuar

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od kandidatov za delovni mesti pričakujemo angažiranost, pripadnost in delovno uspešnost.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Svojim zaposlenim nudimo redno zaposlitev, ugodnosti za zaposlene, kjer želimo poudariti, da smo družini prijazno podjetje, delo v prijetnem delovnem kolektivu, redna izobraževanja in usposabljanja.

Kategorije:
  • delodajalciDelodajalci
  • trzenjeTrženje, prodaja, komerciala
  • nepremicnineZavarovalništvo, nepremičnine, zastopanje

Prejemanje e-novic MojeDelo.com