ZAVOD REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAPOSLOVANJE

NASLOV PODJETJA: Rožna dolina c. IX/6, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.ess.gov.si/

E-NASLOV: Slovenija

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 1.011

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Zavod RS za zaposlovanje je osrednja institucija na trgu dela. Izvaja storitvi vseživljenjske karierne orientacije in posredovanja zaposlitev ter ukrepe aktivne politike zaposlovanja. Izvaja naloge s področja dela in zaposlovanja tujcev, izplačuje denarna nadomestila za primer brezposelnosti, vodi evidence s področja zaposlovanja ter izvaja druge z zakonom in predpisi določene naloge.

Iščemo kandidate naslednjih profilov: Zavod na dogodku sodeluje s svojimi storitvami in ne išče kandidatov za zaposlitev v Zavodu.

Zavod izvaja storitvi posredovanja v zaposlitev in vseživljenjske karierne orientacije ter ukrepe aktivne politike zaposlovanja. Poleg tega izvaja naloge s področja zaposlovanja tujcev, izplačuje denarna nadomestila za brezposelnost in izvaja druge zakonsko predpisane naloge.

Njegova temeljna naloga je zagotoviti čim hitrejši prehod brezposelnih oseb in iskalcev zaposlitve v zaposlitev ter obenem zagotoviti delodajalcem učinkovito kritje njihovih potreb po delovni sili. V pisarnah za delodajalce nudimo delodajalcem pomoč pri vseh korakih ob zaposlovanju novih sodelavcev, še posebej strokoven izbor primernih in motiviranih kandidatov.
Ker vse potrebe delodajalcev ni mogoče pokriti zaradi t.i. strukturnega neskladja (neusklajenosti med ponudbo in povpraševanjem) na trgu dela, izvaja Zavod tudi druge aktivnosti, katerih glavni cilj je povečati zaposlitvene možnosti brezposelnih oseb: gre predvsem za ukrepe aktivne politike zaposlovanja, ki so namenjeni tako brezposelnim kot delodajalcem, saj z različnimi finančnimi spodbudami pospešujejo novo zaposlovanje.

KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI:

Poleg strokovnega svetovanja glede iskanja zaposlitve bomo našim obiskovalcem nudili tudi več informacij o iskanju zaposlitve v ZR Nemčiji.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov