ZVEZA ŠTUDENTSKIH IZOBRAŽEVALNIH DRUŠTEV AIESEC SLOVENIJA

NASLOV PODJETJA: Vojkova cesta 63, 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: aiesec.si

E-NASLOV: neprofitna organizacija

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: /

OPIS ORGANIZACIJE

AIESEC je globalna, nepolitična, neodvisna izobraževalna organizacija, ki je vodena izključno s strani študentov in mladih diplomantov. AIESEC ima 70.000 članov na več kot 2400 univerzah v 126 državah sveta, letno pa AIESEC opravi 6000 mednarodnih izmenjav. Glavni interesi članov AIESEC-a so globalne teme, vodenje in management. Mednarodna platforma omogoča mladim odkrivanje in razvoj njihovih vodstvenih potencialov, s katerimi bodo lahko vršili pozitiven vpliv na družbo, v kateri živijo.
AIESEC se zavzema zato, da bi imel pozitiven vpliv na družbo. To želi doseči z uporabo AIESEC poti (v originalu “AIESEC Way”). AIESEC pot je način, kako doseči sožitje in izpolnitev potenciala človeštva ob upoštevanju AIESEC vrednot: spodbujanja vodstvenosti, zagotavljanja integritete, spoštovanja drugačnosti, uživanja v sodelovanju, stremenja k odličnosti, zagotavljanja trajnosti.o območje doživelo v obdobju halštata, o čemer še posebej nazorno govorijo številne situle najdene pri nas.

GLAVNE DEJAVNOSTI ORGANIZACIJE

Organizacija in nudenje priložnosti za izpostavitev in interakcijo med mladimi različnih kultur in narodov. Pomoč študentom pri pridobivanju spretnosti in znanja skozi izobraževanje o managementu in praktične izkušnje. Nudenje priložnosti ljudem za interakcijo s socialnim in ekonomskim okoljem. Osnovna dejavnost, v okviru katere se izvajajo tudi zgoraj navedene aktivnosti, je mednarodna izmenjava študentskih praks, ki se izvaja z namenom razvoja posameznika v smislu identitete in filozofije AIESEC-a.

VIZIJA IN CILJI

Vizija: Mir in uresničitev človeškega potenciala. Cilji: Prispevati k razvoju držav in njenih ljudi z zavezanostjo k mednarodnem razumevanju in sodelovanju.

KAJ PONUJAMO OBISKOVALCEM / KAJ LAHKO OBISKOVALCI IZVEDO NA NAŠI STOJNICI

Mladim ponujamo vpogled v delovanje naše organizacije, delitev izkušnje, ki smo jih sami prodobili v AIESECu, predstaviti naše programe, ki so prostovoljstvo in delo v tujini ter članstvo v organiziciji. Obiskovalcem, ki predstavljajo organizacije ali podjetja pa bi prav tako predstavili delovanje AIESECa in možnost za sodelovanje. Na naši stojici bodo lahko obiskovalci izvedeli možnosti, ki jih AIESEC ponuja na njihovi študijski poti v smislu prostovoljstva, praks in članstva ter spoznali AIESECerje, ki že imajo to izkušnjo oziroma so ravno del nje.

NAZAJ NA VSA PODJETJA

Kategorije:
    © 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov