ZZI d.o.o

NASLOV PODJETJA: Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana-Črnuče

INTERNETNA STRAN: https://www.zzi.si/

E-NASLOV: zaposlitev@zzi.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 40

OPIS PODJETJA

ZZI je mednarodno prepoznavno družinsko podjetje za razvoj programske opreme in največji slovenski ponudnik storitev elektronskega poslovanja v oblaku. Podjetje posluje več kot 30 let in smo specializirani za carinske informacijske sisteme in elektronsko poslovanje.

Že več kot 20 let smo partnerji nacionalnih carinskih uprav (v Sloveniji in regiji) pri razvoju rešitev za izvajanje in spremljanje carinskih postopkov, ePoslovanja, povezovanje z EU, obračun dajatev in izvajanje varnostnih postopkov. Uspešno sodelujemo tudi z drugimi državnimi intuicijami, kot npr. MZZ, SURS, DZ,…

Veliko vlagamo v razvoj sodobnih elektronskih storitev. Ponudba platform in digitalnih storitev v oblaku se povezuje pod blagovno znamko bizBox.eu in več kot 15.000 podjetjem ter javnim institucijam omogoča digitalizacijo medsebojnega poslovanja, izmenjavo eDokumentov (EDI), verodostojno elektronsko hrambo (eHramba.si) in avtomatizacijo procesov med partnerji.

ZZI je aktiven razvojni partner svetovno priznanih ponudnikov standardov ter tehnologij IBM, Oracle, Microsoft in GS1. Aktivno se povezujemo z drugimi inovativnimi podjetji, sodelujemo z Gospodarsko zbornico Slovenije in njenimi združenji (ZIT, ZITEX, ZRS….), Amchamom, SRIP-i Pametna specializacija Slovenije, Slovensko Digitalno koalicijo, Nacionalnim forumom za e-račune in z drugimi organizacijami in združenji v Sloveniji in EU.

Smo visoko učinkovita, dobro izobražena, izkušena, a mlada ekipa in po svojem delu dobro prepoznana v regiji srednje in vzhodne Evrope. Posebno so nam dragocene izkušnje in znanje pridobljeno pri razvoju zahtevnih informacijskih sistemov velikih organizacij v različnih razvojnih okoljih. Dobro poznamo heterogena tehnološka okolja, ki smo jih učinkovito integrirali. Tovrstne izkušnje za naročnike pomenijo jamstvo, da bodo za vložena sredstva dobili povrnjeno visoko vrednost.

 

http://www.zzi.si/
http://www.bizbox.eu

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

Naša glavna poslovna področja delovanja so elektronsko poslovanje (eIzmenjava, eHramba, eProcesi …), avtomatizacija preskrbovalnih verig, zunanja trgovina s carinskim poslovanjem in razvoj kompleksnih informacijskih sistemov za javno upravo.

Večina naših storitev je združena pod blagovno znamko bizBox.eu, ki je tako največji sistem za eIzmenjavo in povezovanje poslovnih partnerjev v Sloveniji.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Smo urejeno, inovativno in strokovno delovno okolje, kjer je zaposleni ključni člen verige. Skupaj zmoremo vse. Naša kakovost in osebni pristop temelji na visoki strokovnosti, veselju do dela, strasti in predanosti naših zaposlenih.

VIZIJA IN CILJI

Želimo postati najboljši na področju povezovanja digitalnega in realnega sveta ter ustvariti nove, učinkovite modele, ki krepijo sposobnost prilagajanja malih in velikih podjetij izzivom digitalne transformacije.

DELOVNA MESTA KATERA, ŽELIMO ZAPOLNITI

Število naših strank in partnerjev se hitro povečuje. Da jim bomo lahko nudili vrhunske rešitve in nasvete ter odlično podporo poslovanju iščemo dodatne moči.

Medse vabimo programerje z znanjem Java programskega jezika in objektnega programiranja, komunikativne, samoiniciativne in odgovorne sodelavce v podpori uporabnikom ter testerje, ki bodo še dodatno preverili kakovost naših rešitev in storitev.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo da bodo pozitivni, motivirani, inovativni, prilagodljivi ter samoiniciativni.

Ker večina dela v ZZI poteka po projektih morajo biti sodelavci komunikativni, odprti za diskusije ter seveda z veseljem do dela v timu.

KAJ PONUJAMO NOVIM SODELAVCEM?

Svojim zaposlenim ponujamo stabilno delovno okolje, izzive, soustvarjanje, implementacijo idej, stimulativno delovno okolje, možnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja, možnost koriščenja počitniških kapacitet podjetja, službeni mobilni telefon, dodatno pokojninsko zavarovanje, specialistična zdravstvena zavarovanja, najboljšo kavo v mestu in super sodelavce.

Kategorije:
  • IT, računalništvo
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov