ZZI d.o.o

NASLOV PODJETJA: Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana-Črnuče

INTERNETNA STRAN: http://www.zzi.si/

E-NASLOV: zaposlitev@zzi.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 37

OPIS PODJETJA

ZZI je mednarodno prepoznavno podjetje za razvoj programske opreme in največji slovenski ponudnik storitev elektronskega poslovanja v oblaku. Podjetje posluje od leta 1989 in smo specializirani za carinske informacijske sisteme in elektronsko poslovanje.
V zadnjih letih veliko vlagamo v razvoj sodobnih elektronskih storitev. Ponudba platform in digitalnih storitev v oblaku se od leta 2014 povezuje pod blagovno znamko bizBox.eu in več kot 10.000 podjetjem ter javnim institucijam omogoča digitalizacijo medsebojnega poslovanja, izmenjavo eDokumentov (EDI), verodostojno elektronsko hrambo (eHramba.si) in avtomatizacijo procesov med partnerji.

Glavne skupine storitev in rešitev bizBox so:

  • Izmenjava poslovno kritičnih informacij preko lastnega EDI omrežja ZZInet,
  • Digitalna izdaja dokumentov ter dostava preko varnih elektronskih poti,
  • Certificirana storitev elektronske hrambe v oblaku eHramba.si,
  • Digitalizacija artiklov in procesov med partnerji (nabava, prodaja, pogodbe, eRačuni,…)
  • Rešitve in storitve za postopke zunanje trgovine za EU in države, ki niso članice EU,
  • WEB rešitve za eRačune, eNabavo in eNaročanje…

Smo visoko učinkovita, dobro izobražena, izkušena, a mlada ekipa in po svojem delu dobro prepoznana v regiji srednje in vzhodne Evrope. Naše hčerinsko podjetje v Podgorici je aktivno pri razvoju in prodaji rešitev v Črni Gori ter sosednjih državah. Poskušamo rasti s stalnim razvojem inovativnih storitev v oblaku z reševanjem specifičnih izzivov industrije 4.0 in digitalizacije povezovanja podjetij ter vstopom na nove trge. ZZI je aktiven razvojni partner svetovno priznanih ponudnikov standardov ter tehnologij IBM, Oracle, Microsoft in GS1. Za svoje delovanje smo prejeli tudi več nagrad. Aktivno pa se povezujemo z drugimi inovativnimi podjetji in sodelujemo z Gospodarsko zbornico Slovenije in njenimi združenji (ZIT, ZITEX, ZRS….), Amcham-om, SRIP-i Pametna specializacija Slovenije, Slovensko Digitalno koalicijo, Nacionalnim forumom za e-račune in z drugimi organizacijami in združenji v Sloveniji in regiji.
Rešitve so sodobno zasnovane in temeljijo na elektronskem poslovanju ter integraciji poslovnih procesov med organizacijami. Razvijamo in ponujamo storitve elektronskega poslovanja, ki uporabnikom omogočajo sodobno, varno in celovito elektronsko poslovanje z organizacijami javne uprave, elektronsko poslovanje med podjetji ter integracijo poslovnih procesov, tehnoloških okolij in rešitev.
Posebno so nam dragocene izkušnje in znanje pridobljeno pri razvoju zahtevnih informacijskih sistemov velikih organizacij v različnih razvojnih okoljih. Dobro poznamo heterogena tehnološka okolja, ki smo jih učinkovito integrirali. Tovrstne izkušnje za naročnike pomenijo jamstvo, da bodo za vložena sredstva dobili povrnjeno visoko vrednost.
http://www.zzi.si/
http://www.bizbox.eu

GLAVNE DEJAVNOSTI PODJETJA

V podjetju ZZI razvijamo različne sisteme za brezpapirno poslovanje in eIzmenjavo za usklajene procese vseh udeležencev v poljubnih verigah, v državni upravi in gospodarstvu. Večina naših storitev je združena pod blagovno znamko bizBox.eu, ki je tako največji sistem za eIzmenjavo in povezovanje poslovnih partnerjev v Sloveniji.

ORGANIZACIJSKA KULTURA IN KLIMA

Z visoko tehnološko kulturo, ustvarjalnostjo zaposlenih in zanesljivostjo pri izvedbi projektov razvijamo svoje kompetence in ugled našega podjetja. Zaposleni v podjetju izražajo visoko stopnjo pripadnosti podjetju in dobre medsebojne odnose ter s tem gradijo dobra partnerstva s poslovnimi partnerji in naročniki. Cenimo svoje sodelavce, zaradi tega se trudimo in vlagamo v njihov razvoj in motivacijo.  Stremimo k temu, da so naši kupci in partnerji zadovoljni, zato ne delamo kompromisov pri kakovosti. In nenazadnje, pomembno nam je naše dobro ime, zato svoje napore vlagamo v to, da smo korekten partner vredni zaupanja tako posameznik kot celotna organizacija.

VIZIJA IN CILJI

Želimo postati najboljši na področju povezovanja digitalnega in realnega sveta ter ustvariti nove, učinkovite modele, ki krepijo sposobnost prilagajanja malih in velikih podjetij izzivom digitalne transformacije.

DELOVNA MESTA KATERA, ŽELIMO ZAPOLNITI

Iščemo programerje z znanjem Java programskega jezika in objektnega programiranja.

DELOVNO OKOLJE

ZZI zagotavlja urejeno in opremljeno delovno okolje za izvajanje svoje dejavnosti, pri čemer nam je zelo pomembno zadovoljstvo zaposlenih.

KAJ PRIČAKUJEMO OD NOVIH SODELAVCEV?

Od novih sodelavcev pričakujemo da bodo pozitivni, motivirani, inovativni, prilagodljivi ter samoiniciativni.
Ker večina dela v ZZI poteka po projektih morajo biti sodelavci komunikativni, odprti za diskusije ter seveda z veseljem do dela v timu.

KAJ PONUJAMO NOVIM SODELAVCEM?

Svojim zaposlenim ponujamo stabilno delovno okolje, izzive, soustvarjanje, implementacijo idej, stimulativno delovno okolje, možnost dodatnega izobraževanja in usposabljanja, možnost koriščenja počitniških kapacitet podjetja, službeni mobilni telefon, dodatno pokojninsko zavarovanje, najboljšo kavo v mestu in super sodelavce.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • IT, računalništvo