HOFER trgovina, d. o. o.

NASLOV PODJETJA: Kranjska cesta 1, 1225 Lukovica

INTERNETNA STRAN: kariera.hofer.si

E-NASLOV: zaposlitev@hofer.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 2000

Opis podjetja

Podjetje HOFER je hčerinsko podjetje nemške skupine ALDI SÜD, ki ima že prek 6.000 poslovalnic z živili na 4 kontinentih oziroma v 11 državah sveta. Po vsem svetu je v njeno delovanje vključenih več kot 150.000 sodelavcev in na tisoče dobaviteljev.

Skupina ALDI SÜD slovi po odličnem vodstvu, neodvisni cenovni in ponudbeni politiki, racionalnem sistemu prodaje, predvsem pa decentralizirani, geografsko jasno opredeljeni in strukturirani organizacijski shemi, ki podjetju omogoča porazdelitev odgovornosti na vseh nivojih.

Zgodovina skupine ALDI SÜD sega v leto 1913, ko je družina Albrecht v Essnu odprla trgovino z živili. 33 let kasneje sta jo prevzela sinova Karl in Theo. Leta 1968 je nemško podjetje ALDI v Avstriji prevzelo znano verigo trgovin Helmuta Hoferja.

Na slovensko tržišče je HOFER vstopil decembra leta 2005 z odprtjem 11 trgovin. V letu 2006 je podjetje odprlo še dodatnih 16 trgovin, do konca 2007 pa je število trgovin v Sloveniji preseglo mejo 35. Januarja 2008 je na Prevojah v občini Lukovica začela delovati centrala z močnim logističnim centrom in voznim parkom, ki dnevno oskrbuje trgovine po vsej Sloveniji. V okviru centrale na 16 hektarjih deluje še uprava, skladišče s hladilnico in bencinska črpalka za HOFERjev vozni park.

Danes število trgovin v Sloveniji šteje že 87, število sodelavcev, ki vsak dan skrbijo za to, da kupci dobijo najboljše izdelke po najugodnejših cenah, pa že skoraj 2.000.

Glavne dejavnosti podjetja

Kot eno izmed vodilnih podjetij na področju maloprodaje s široko mrežo trgovin po Sloveniji soustvarjamo prihodnost trgovinske panoge.

Organizacijska struktura in klima

V središču našega podjetniškega delovanja so ljudje. Podjetje HOFER sestavljamo sodelavci, ki nas povezujejo skupne vrednote. Kot glavne prepoznavamo odgovornost, zanesljivost in enostavnost. Te so vodilo za vse, kar počnemo, pa naj gre za odnos do kupcev, sodelavcev ali za vodenje podjetja.

Sodelavcem prisluhnemo in nagradimo dobre ideje. Redno izvajamo ankete med sodelavci in na podlagi rezultatov uvajamo izboljšave. Cenimo znanje, zato vanj aktivno vlagamo, organiziramo pa tudi različne dejavnosti za zdravje in dobro počutje sodelavcev.

Naša vizija in cilji

Zavedamo se odgovornosti, ki jo nosimo kot eden vodilnih trgovcev v Sloveniji. V okviru iniciative Danes za jutri vztrajamo na trajnostni pridelavi surovin in skrbimo za varovanje okolja. Z vedno večjim izborom ekoloških izdelkov, zmanjševanjem uporabe pesticidov in umetnih prehrambnih dodatkov ter zagotavljanjem kakovosti naših izdelkov skrbimo za zdravo prehrano naših kupcev.

Vemo, da so ključ do uspeha ljudje. Na eni strani so naši sodelavci, ki soustvarjajo našo zgodbo o uspehu, in poslovni partnerji, s katerimi vzdržujemo odlične dolgoročne odnose. Zagotavljamo, da so pri proizvodnji upoštevani strogi socialni standardi. Na drugi strani so kupci, ki nam zato zaupajo in ostajajo zvesti. Podpiramo tudi številne dobrodelne organizacije, s katerimi nas družijo skupni cilji.

Prihodnost podjetja bomo še naprej gradili na trajnostnem pristopu do celotne poslovne verige in ostali »več kot fer«.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Sodelavec/-ka v administraciji oddelka prodaje.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo, da so jim blizu naše glavne vrednote: odgovornost, zanesljivost in
enostavnost. Iščemo kandidate, ki so pozitivno naravnani in radi delajo v timu, hkrati pa so dovolj samostojni, natančni in zanesljivi, da dodeljene naloge rešujejo sami. Zaželene so delovne izkušnje pa tudi radovednost in želja po razvoju lastnih kompetenc ter delovnih procesov.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Sodelavcem zagotavljamo varno zaposlitev v perspektivnem podjetju, ki je že od samega začetka sklenjena za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Hkrati jim nudimo številne ugodnosti, med drugim veliko možnosti izobraževanja in nadaljnjega razvoja pod okriljem HOFER AKADEMIJE. V dobro opremljenih prostorih za odmor so jim vsakodnevno na voljo sveže sezonsko sadje in zelenjava, hkrati pa si lahko dan poživijo z brezplačno kavo in čajem. Spodbujamo gibanje sodelavcev in jim poravnamo prijavnino na športni dogodek, vplačujemo v dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje ter jim omogočimo daljšo odsotnost z dela (sabbatical), ki je le eden izmed ukrepov za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja. Pohvalimo se tudi s certifikatom Družini prijazno podjetje, ki je še en dokaz več za to, da odgovornost, ki jo čutimo do sodelavcev, jemljemo resno. Seznam vseh ugodnosti je objavljen na https://kariera.hofer.si/nase-podjetje/ugodnosti.

Kategorije:
  • Administracija in druga pisarniška dela
  • IT, računalništvo
  • Marketing, PR
  • Pravo in HR, kadri
  • Transport, nabava, logistika
  • Trgovina
  • Trženje, prodaja, komerciala
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov