Iskraemeco, d.d.,

NASLOV PODJETJA: Savska loka 4, 4000 Kranj,

INTERNETNA STRAN: http://www.iskraemeco.com/si/

E-NASLOV: razvoj_kadrov@iskraemeco.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 741

Opis podjetja

Iskraemeco je eden izmed vodilnih ponudnikov celovitih rešitev na področju pametnega merjenja. Podjetje že sedem desetletij ponuja kakovostne izdelke in storitve, ki energetskim podjetjem po celem svetu omogočajo učinkovito rabo energije. Iskraemecov portfelj vključuje števce električne energije za različne aplikacije, izdelke za komunikacijo, programsko opremo za upravljanje merilnih podatkov in podporne storitve.
Energetskim podjetjem zagotavljamo izdelke in storitve, ki jim bodo pomagali obvladovati tudi izzive v prihodnosti. Zavedamo se, da so trajnostni razvoj, zadovoljstvo uporabnikov in učinkovitost poslovanja ključni elementi za izgradnjo pametnega omrežja.
Eden največjih oddelkov za Raziskave in razvoj v panogi (v Evropi) napredne ideje pretvarja v realnost in zagotavlja elektrodistribucijam kakovostne in trajnostne energetske rešitve za prihodnje generacije.

Glavne dejavnosti podjetja

Iskraemeco je eden izmed vodilnih ponudnikov celovitih rešitev na področju pametnega merjenja. Energetskim podjetjem po vsem svetu nudimo kakovostne izdelke in storitve, ki jim omogočajo učinkovito rabo energije.

Organizacijska kultura in klima

V Iskraemecu smo prepričani, da so glavni razlog za uspeh in razvoj našega podjetja visoko motivirani, odgovorni in proaktivni zaposleni, zato jih spodbujamo in podpiramo njihovo željo po znanju, osebnostni rasti in strokovnem razvoju. V svoji sredini vedno z veseljem pozdravimo nove sodelavce, ki s svojo nadarjenostjo in strastno predanostjo delu krepijo naše podjetje.

 1. Dobri smo pri tem kar počnemo.
  V 70 letih, ko smo se razvijali in rasli skupaj s trgom, smo postali resnični strokovnjaki za to, s čimer se ukvarjamo. Vedno prisluhnemo potrebam svojih strank in njihov uspeh postavljamo na prvo mesto. Naši zaposleni so predani strokovnosti in gredo preko meja, da bi izpolnili zahteve svojih strank.
 2. Smo ambiciozni, ustvarjalni in proaktivni.
  Pri nas je vedno dovolj prostora za ljudi, ki se ne bojijo novih izzivov. Dinamično mednarodno okolje in navdihujoč napredek ponujata neverjetne možnosti posameznikom pustolovskega duha.
 3. Verjamemo v timsko delo.
  Tesno sodelovanje krepi našo produktivnost pri vsakodnevnih nalogah in pospešuje uresničitev idej. Stranke so del našega tima – z roko v roki soustvarjamo poslovni odnos.

Delovno okolje

Elektrotehnika

Naša vizija in cilji

Naše poslanstvo je zagotavljanje učinkovite rabe energije.
Kupcem zagotavljamo celovite rešitve za učinkovito upravljanje z energijo. Integracijo naših izdelkov v obstoječe poslovne procese podpirajo profesionalne storitve. Naše celovite rešitve so bile zasnovane zaradi razvijanja in negovanja uspešnih dolgoročnih odnosov s strankami. Poleg povečevanja tržnega deleža na globalnem trgu želimo s svojim delovanjem slediti načelom trajnostnega razvoja in krožne ekonomije. Zato se intenzivno ukvarjamo z vsemi ključnimi izzivi, s katerimi se danes sooča elektronska industrija (energijska intenzivnost, delovni standardi, uporaba konfliktnih surovin (3TG), pomanjkanje surovin in elektronski odpadki). Navedene izzive premagujemo z vzpostavljanjem nadzora nad celotno nabavno verigo, uveljavljanjem najvišjih standardov in zmanjšanjem izpostavljenosti tveganjem na nestabilnih trgih surovin po vsem svetu.

Delovna mesta, katera želimo zapolniti

Zapolniti želimo delovna mesta na področju raziskav in razvoja, tehnologije, proizvodnje ter proizvodov in storitev.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Trdno smo prepričani, da so glavni razlog za uspeh in razvoj našega podjetja visoko motivirani, odgovorni in proaktivni zaposleni, zato jih spodbujamo in podpiramo njihovo željo po znanju, osebnostni rasti in strokovnem razvoju.  V svoji sredini vedno z veseljem pozdravimo nove sodelavce, ki s svojo nadarjenostjo in strastno predanostjo delu krepijo naše podjetje.

Kaj ponujamo novim zaposlenim?

V Iskraemecu zaposlenim nudimo:

 • dinamično delo in vsakodnevne izzive,
 • sodelovanje z izkušenimi strokovnjaki in pridobitev najnovejših ekspertnih znanj,
 • varno zaposlitev v urejenem delovnem okolju,
 • stimulativno nagrajevanje glede na delovno uspešnost,
 • možnost osebnega in kariernega razvoja v globalno priznanem podjetju

Kategorije:
 • Delodajalci
 • Elektrotehnika in elektronika
 • IT, računalništvo
 • Proizvodnja, industrija
 • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov