Knauf Insulation, d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Trata 32, 4220 Škofja Loka

INTERNETNA STRAN: http://www.knaufinsulation.si/

E-NASLOV: razpis@knaufinsulation.com

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 450

Opis podjetja

Knauf Insulation je mednarodno podjetje v družinski lasti. S svojimi 40 proizvodnimi obrati za proizvodnjo kamene, steklene in lesne volne po vsem svetu se umešča med vodilne svetovne ponudnike izolacijskih materialov. Knauf Insulation d.o.o. Škofja Loka je največji obrat za proizvodnjo kamene volne v skupini s 60 letno tradicijo in več kot 450 sodelavci. V Škofji Loki je tudi sedež razvoja produktno tehnoloških rešitev, produktov iz kamene volne ter prodajna organizacija za področje gradbeništva za regijo ter industrijske izolacije (OEM) in zelene rešitve (Urbanscape) za svet v celoti. Z novim strokovno izobraževalnim centrom, postajamo tudi regionalni center trajnostne gradnje in rešitev za ozelenjeno infrastrukturo.

Knauf Insulation igra na trgu vodilno vlogo s svojo ponudbo naprednih in inovativnih izolacijskih rešitev kot so steklena volna Knauf Insulation ECOSE, sistemi rešitev za zeleno infrastrukturo Urbanscape, inovative rešitve za belo tehniko in podobno. Velike napore vlagamo tako v tehnološki kot tudi v aplikatvni razvoj ter hkrati v varovanje čistega okolja in zdravja ljudi. Knauf Insulation je odigral vodilno vlogo na področju ozaveščanja o učinkoviti rabi energije v stavbah kot tudi na področju trajnostne gradnje in skrbi za okolje. Poleg izobraževanja in ozaveščanja pa našim izdelkom, sestavam in sistemom dodajamo kakovostno tehnično dokumentacijo kot tudi digitalno programsko podporo za lažje delo z našimi materiali. Industrijskim kupcem smo razvojni partnerji, saj skupaj z njimi iščemo, testiramo in razvijamo najboljše rešitve za dvig energetske učinkovitosti, boljšo požarno varnost, zmanjševanje hrupa,… Skrb za okolje in prihodnost pa nam daje tudi vzpodbudo za intenzivno delo na področju ozelenitve infrastrukture saj zelenim streham in rešitvam za urejanje krajine, vrtnarstva in pridelave zelenjave v zadnjem obdobju dodajamo tudi zelene stene, zelene rešitve za parkirišča in podobno.

Organizacijska kultura in klima

Naše vrednote podjetnost, predanost, partnerstvo in človečnost so glavno vodilo naše organizacijske kulture. Skrbimo za čim bolj sproščeno in odprto delovno kulturo, kjer ni prepovedano delati napak iz katerih se učimo in rastemo. Vzpodbujamo podjetnost in preko rzaličnih projektov vključujemo v soodločanje vse naše sodelavce na vseh ravneh podjetja.

Vizija in cilji

Smo vodilni pri uvajanju sprememb na področju pametnejših izolacijskih rešitev za boljši svet. Prizadevamo si postati najbolj zaupanja vreden ponudnik visoko učinkovitih in pametnih izolacij in storitev za boljši jutri.

Kot podjetje, blagovna znamka in družina skrbimo za svoje kupce in njihove potrebe postavljamo na prvo mesto.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

  • Električar
  • Vodja zanesljivosti proizvodnih procesov
  • Sodelavec za varnost in zdravje pri delu (aktualno v 2021)
  • Vzdrževalec
  • Strokovni sodelavec za kontroling tovarne
  • KI EMEA RMW Continuous improvement manager
  • Podatkovni inženir

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo, da z nami delijo in živijo naše vrednote in s proaktivnim, strokovnim, odprtim in odgovornim odnosom do dela prispevajo k uspešnemu razvoju našega podjetja.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim?

Naši interni ambasadorji vrednot preko različnih aktivnosti skrbijo za pozitivno organizacijsko klimo in učinkovito interno komunikacijo. V podjetju izvajamo različne oblike zunanjih in internih izobraževanj in usposabljanj ter vzporedno skrbimo tudi za razvoj naših talentov in naslednikov, ki so vključeni v program internega mentorstva in coachinga.
Znotraj projekta KInovacije vzpodbujamo inovativnost naših zaposlenih ter nagrajujemo najboljše ideje in inovativne rešitve. Ob koncu leta nagradimo tudi naše Orione – sodelavce, ki v največji meri živijo naše vrednote.
V sklopu promocije zdravja in zdravega načina življenja našim zaposlenim omogočamo brezplačno udeležbo na različnih športnih dogodkih (tekaški maratoni, kolesarski maratoni) organiziramo športne aktivnosti (odbojka na mivki, nogomet, plavanje) in oddih v naših počitniških kapacitetah.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov