Pivovarna Laško Union d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Pivovarniška ulica 2 1000 Ljubljana

INTERNETNA STRAN: www.pivovarnalaskounion.com

E-NASLOV: /

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 595

Opis podjetja

Pivovarna Laško Union d.o.o. je vodilni proizvajalec piva v Sloveniji. V družbi sta svoje moči združili Pivovarna Laško in Pivovarna Union.
Podjetje, ki svoje izdelke proizvaja in polni na dveh lokacijah, v Laškem in v Ljubljani, ima skoraj 200-letno tradicijo. Naše blagovne znamke – med njimi najbolj priznani Laško Zlatorog in Union Svetlo – odražajo našo strast za kakovost in zavezanost, da v življenje prinašamo užitek.
Družbena odgovornost je sestavni del naše poslovne strategije in miselnosti. Je model poslovne odličnosti in naša konkurenčna prednost. Je naša vrednota in izbira. Zavezuje nas k trajnostnemu razvoju in aktivnostim, ki so družbeno koristne ter temeljijo na znanju in partnerskem sodelovanju.

Pivovarna Laško Union d.o.o. je v 100-odstotni lasti družbe Heineken iz Nizozemske.

Glavne dejavnosti podjetja

Skozi dolgoletno tradicijo portfelj piv stalno dopolnjujemo z inovacijami in ga prilagajamo željam pivcev piva. Zavezani smo uporabi vrhunskih naravnih sestavin, nenehnemu izboljševanju in inoviranju. V letu 2016 se je prodajni portfelj družbe Pivovarna Laško Union razširil tudi s pivom Heineken in drugimi blagovnimi znamkami, ki jih pivovarne v lasti družbe Heineken proizvajajo širom sveta. Program piva dopolnjujejo osvežilne brezalkoholne pijače Sola ter naravna voda Zala.

Organizacijska kultura in klima

Podjetje s skoraj 600 zaposlenimi in sedežem v Ljubljani odlikuje močna korporativna kultura, marketinška odličnost, družbena odgovornosti ter zavezanost trajnostnemu razvoju. Naše podjetje je eden največjih sponzorjev slovenskega športa in podpornik pomembnih kulturnih ter družabnih prireditev.

Naša vizija in cilji

Poslanstvo našega podjetja je pogasiti žejo. Dodano vrednost za naše potrošnike ustvarjamo z vrhunskimi blagovnimi znamkami, družbeno odgovornostjo in trajnostnim razvojem.
Naša vizija je postati najpomembnejše razvojno središče v regiji Adriatik znotraj skupine Heineken.
Vrednote, v skladu s katerimi delujemo v našem podjetju za zagotavljanje trajnostne rasti so
STRAST za kakovost,
UŽITEK, ki ga prinašamo v življenje,
SPOŠTOVANJE do posameznikov, družbe in planeta.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Upravljalec – vzdrževalec
Vzdrževalec – specialist
Operater proizvodnje pijač

Za leto 2019 smo se odločili, da ponudimo priložnost opravljanja pripravništva 4 pripravnikom na različnih področjih.

Kaj pričakujete od novih sodelavcev?

Od novih sodelavcev pričakujemo, da so odgovorni, strokovni, vestni, imajo voljo do učenja, timsko delo, samoiniciativni, natančni in zanesljivi, imajo organizacijske sposobnosti.

Kaj ponujate svojim zaposlenim?

Svojim zaposlenim ponujamo redno mesečno plačilo, regres za letni dopust, nagrajevanje delovne uspešnosti, prehrano, brezplačno kavo, vzorčno – deputatno pivo, možnost koriščenja počitniških kapacitet podjetja, dodatno pokojninsko zavarovanje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Proizvodnja, industrija
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 2. oktobra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov