Plastika Skaza d.o.o.

NASLOV PODJETJA: Selo 22, 3320 Velenje

INTERNETNA STRAN: www.skaza.si

E-NASLOV: kadrovska@skaza.si

ŠTEVILO ZAPOSLENIH: 320

Opis podjetja

Podjetje Skaza je inovativno, hitro rastoče, tržno usmerjeno podjetje s področja napredne in okolju prijazne plastike. Uvrščeni smo med 1000 podjetij, ki najbolj navdihujejo Evropo. Sodelujemo z vodilnimi evropskimi in svetovnimi proizvajalci in trgovci s področja elektronike in pohištvene industrije in v 40 letih delovanja nismo izgubili zaupanje niti enega samega poslovnega kupca. Skrbno in z veliko odgovornostjo do trajnostnega razvoja in ohranjanja kakovosti življenja na našem planetu razvijamo tudi izdelke lastne blagovne znamke. Odlikujejo jih ekološki materiali, reciklati, razvijamo pa tudi povsem nove kombinacije materalov. Prepoznavni so po odličnem dizajnu, barvitosti ter uporabnosti v naravi in doma.

Delovna mesta, ki jih želimo zapolniti

Iščemo predvsem tehnične profile sodelavcev, inženirje, tehnologe, sodelavce v proizvodnji, pa tudi odlične prodajne strokovnjake, sodelavce v trženju.

Glavne dejavnosti podjetja

Razvoj in proizvodnja naprednih in okolju prijaznih plastičnih materialov in inovativnih rešitev za pohištveno industrijo, za industrijo elektronike in za dom. Delujemo kot razvojni dobavitelj in partner za ugledne mednarodne multinacionalne kupce, razvili pa smo tudi lastno blagovno, ki jo samostojno uveljavljamo na domačem in tujih trgih.

Organizacijska kultura in klima

Podjetje Skaza odlikuje sodobna, prožna, sploščena organiziranost ki jo podpira pozitivna, svobodomiselna klima v podjetju. Organiziranost dela je produktne ali projektne narave.

Naša vizija in cilji

Vizija podjetja: Biti povezovalec in ustvarjalec zgodb, ki navdušujoče s svojim designom in uporabnostjo presega pričakovanja vseh ljudi, organizacij in sveta.

Želimo biti uvrščeni med 10 najboljših, najbolj inovativnih podjetij s področja plastike na svetu. V naslednjih petih letih želimo, da je vsaj en naš izdelek prisoten v polovici držav tega sveta.

Kaj pričakujemo od novih sodelavcev

Zavedamo se moči ekipe. Zato iščemo sodelavce, ki bodo v podjetje prinesli nove ideje, nove pristope, novo energijo, ki bodo pogumni, timski in povezovalni.

Kaj ponujamo svojim zaposlenim

Sodelavcem ponujamo možnost osebne in poslovne rasti v okolju, ki deluje za globalne kupce. V podjetju imamo organizirano toplo malico, zaposleni imajo zagotovljeno parkirno mesto, sodobno delovno okolje, fitness, možnost usklajevanja delovnika tudi od doma, stimulativno nagrajevanje.

Kategorije:
  • Delodajalci
  • Kemija in farmacija
  • Proizvodnja, industrija
  • Tehnična dela
© 2020, kariernisejem.com | Ta spletna stran je bila nazadnje posodobljena 28. decembra 2020. Pogoji uporabe | Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov