- Razstavljajte na Kariernih sejmih MojeDelo -

Sodelujte!

POIŠČITE NOVE SODELAVCE

Zavedate se, kako pomembni za uspeh podjetja so dobri sodelavci. Na sejmu boste osebno spoznali veliko ustreznih kandidatov, si zgradili dobro bazo potencialnih sodelavcev, izmed katerih boste lahko koga zaposlili takoj, ko se pojavi potreba

SPOZNAJTE KARIERNO USMERJENE POSAMEZNIKE

Izobraževalna podjetja in ponudniki drugih storitev in produktov, predstavite se karierno usmerjenim posameznikom, ki vedo, da bodo zbolj razvitimi veščinami in tehnično podporo postali boljši kandidati za dobra delovna mesta.

GRADITE UGLED DELODAJALCA

Samo s stalno komunikacijo s trgom dela si boste ustvarili sloves dobrega delodajalca in tako pritegnili najboljše kandidate, ko boste morali zaposliti novega sodelavca.

PROJEKT KARIERNI SEJEM JE VEČ KOT LE ZAKLJUČNA SEJEMSKA PRIREDITEV

VEČMESEČNA KOMUNIKACIJA

Na sejemski spletni strani, v sejemskih tiskovi- nah ter oglasih bomo predstavili sodelujoča podjetja in njihove potrebe / namen sodelovanja

PODPORA IN SVETOVANJE

Pri pripravi na prireditev vam bomo z našimi izkušnjami pomagali, da boste pripravili efektiven sejemski nastop in pritegnili prave obiskovalce ter tako dosegli želen rezultat.

USMERJENO POVEZOVANJE

Z vašo ciljno skupino vas bomo aktivno povezali že pred prireditvijo in vam tako zago- tovili čimbolj ustrezne obiskovalce vašega razstavnega prostora.

Razstavljajte!

PODJETJA, KI SE ZAVEDATE VELIKE POMEMBNOSTI VAŠEGA UGLEDA KOT DELODAJALCA ZA PRIDOBIVANJE NAJBOLJŠIH SODELAVCEV NA KRATEK IN DOLGI ROK. Z NASTOPOM BOSTE DOSEGLI NASLEDNJE CILJE:

1. UTRDITEV PERCEPCIJE O DOBREM DELODAJALCU

(podjetja, ki želite ob naslednjem zaposlovanju pritegniti najboljše kandidate). V prihodnosti boste potrebovali nove kadre in da boste pritegnili najboljše, je pomembno, da vas ti vidijo kot dobrega delodajalca. Ves čas morate delati na svojem ugledu in konstantno komunicirati s trgom.

2. IZGRADNJA DOBRE BAZE POTENCIALNIH KANDIDATOV

(podjetja, ki boste v roku enega leta zaposlovala nove sodelavce). Zbrali boste bazo potencialnih novih sodelavcev, s katerimi stopite v kontakt, ko boste želeli zapolniti novo delovno mesto. Postopek zaposlitve bo veliko hitrejši, saj boste vse kandidate že poznali.

CILJNA SKUPINA, KI JO BOSTE SPOZNALI:

• Aktivni in pasivni iskalci zaposlitve.
• Karierno usmerjeni posamezniki, ki iščejo potencialne priložnosti za nadaljevanje in razvoj svoje karierne poti.

Park kariernih pripomočkov in izobraževanj

PONUDNIKI IZOBRAŽEVANJ IN USPOSABLJANJ, POSLOVNIH OBLAČIL IN TEHNIČNE OPREME,
ZALOŽNIKI, WELLNESS IN TURIZEM.

PROMOCIJA KARIERNO USMERJENIM POSAMEZNIKOM IN PRODAJA PRODUKTOV / STORITEV:

Na zaposlitveni prireditvi se zbere več kot 10.000 obiskovalcev, ki želijo napredovati v svoji karieri in življenju. Če ciljate na ljudi, ki dajo nekaj nase in na svoj položaj na trgu, jih ujemite na enem mestu, v pravem trenutku, ko razmišljajo o svoji (boljši) prihodnosti.

CILJNA SKUPINA, KI JO BOSTE SPOZNALI:

• Karierni usmerjeni posamezniki, ki aktivno razmišljajo o svoji prihodnosti.
• Vodilni kadri manjših in srednjih podjetij, ki so pomembni člen odločevalske verige nakupa produktov in storitev za potrebe podjetij.

Uporabni dokumenti