18. KARIERNI SEJEM MojeDelo.com

22. oktober | na spletu | brezplačno


PREVERITE KARIERNE NASVETE

Spletni karierni sejem MojeDelo.com bo potekal na spletni platformi, ki s svojimi
interaktivnimi orodji omogoča povezovanje iskalcev zaposlitve in delodajalcev v virtualnem okolju.

za obiskovalce

Za obiskovalce

Naredite nov korak v vaši karieri in najdite svojo novo, boljšo zaposlitev! Za vas smo pripravili nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali izpiliti nastop na Kariernem sejmu, da ga boste lahko izkoristili v celoti.

Kako na sejmu?
za delodajalce

Za delodajalce

Na sejmu boste osebno spoznali veliko ustreznih kandidatov, si zgradili dobro bazo potencialnih sodelavcev, izmed katerih boste lahko koga zaposlili takoj, ko se pojavi potreba.

Poiščite nov kader
MojeDelo.com

MojeDelo.com

Obiščite MojeDelo.com, pravi naslov za iskanje zaposlitve in gradnjo kariere. Stotine zaposlitvenih oglasov. Nasveti za uspešno iskanje dela. Enostavna prijava na prosta delovna mesta.

Najdi zaposlitev

PREDNOSTI UDELEŽBE NA SPLETNEM KARIERNEM SEJMU

ENOSTAVNA UPORABA PLATFORME

Prek platforme, kjer bo sejem potekal, se boste obiskovalci lahko prijavili s svojim MojeDelo.com uporabnišim imenom in geslom.

PRISOTNOST NA SEJMU KJERKOLI IN KADARKOLI

Dostop do sejemske platforme iz katerekoli naprave (računalnik, tablica ali mobilni telefon) brez obvezne predhodne namestitve dodatne programske opreme.

PREGLED IN EKSKLUZIVNA PRIJAVA NA PROSTA DELOVNA MESTA

Zainteresirani kandidati boste lahko brskali po zaposlitvenih oglasih podjetij, ki bodo prisotna na sejmu in se na njih prijavili že pred samim sejmom.

KLEPET S PREDSTAVNIKI PODJETJA

Pogovor s podjetjem, za katerega se zanimate, lahko poteka v tekstovni, avdio in/ali video obliki.

OGLED WEBINARJEV IN PREDAVANJ

Obiskovalcem bodo na voljo štiri predavalnice, kjer si bodo lahko ogledali spletna predavanja iz različnih področij - del programa bo še posebej prilagojen za mlade iskalce zaposlitve.

MOŽNOST OSVAJANJA NAGRAD

V sklopu sejma se bo možno udeležiti različnih hekatonov in interaktivnih iger, prav tako pa vas bomo nagradili tudi za aktiven obisk na sejmu.

Karierni sejmi
MojeDelo.com

Preverite, kdaj se lahko na Kariernih sejmih MojeDelo.com
predstavite potencialnim delodajalcem!

Kaj so spletni karierni sejmi?

NAPOVEDNIK SEJMOV

Vseslovenski spletni karierni sejem,

22. oktober 2020

PRETEKLI SEJMI

ZADNJE NOVICE

Napotki za čim manj stresno delo o...

Če so bile prej ure v dnevu in dnevi v tednu jasno razdeljeni med delovni čas, prosti čas, čas zase in za družinske člane, se sedaj opravila povsem prepletajo med seboj. Hkrati se zdi, da je vse enako prioritetno. Kako torej organizirati delo o...

Preberi

Samoizolacija: odnosi s sodelavci na preizkušnji

Samoizolacija v času koronavirusa je življenje prestavila v domače okolje, odnose pa omejila na najožje družinske člane. Če ste prej s sodelavci preživeli velik del dneva in sproti reševali službene izzive, nove okoliščine kličejo po reo...

Preberi

Nasveti za lažje delo od doma ob otrocih

Ker so vrtci in šole zaprti, glavnini staršem delo od doma predstavlja večji stres kot fleksibilno možnost dela. Kako si lahko razporedimo dnevne obveznosti, da bo delo kar najbolje opravljeno?...

Preberi
© 2020, kariernisejem.com     Pogoji uporabe     Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov